Nettiyhteydet

Palveluvalikoimaamme kuuluvat monipuoliset ja luotettavat tietoliikenneyhteydet. Valittavana on eri liittymätyyppejä ja nopeusvaihtoehtoja, riippuen siitä millä tekniikalla yhteys on toteutettu.

Niillä alueilla missä on jo rakennettu valokuituverkko, on saatavissa Laitilan Metro -palvelut. Nopeudet jopa 1000M asti. (Tutustu www.laitilanmetro.fi)

Perinteisen kupariverkon alueella on saatavissa LPO Laajakaista, jonka nopeudet ovat maksimissaan 18M.

 

 

Nopeustesti

Nopeustesti tarjoaa sinulle viitteellisen kuvan nettiliittymäsi nopeudesta. Varman tuloksen saamiseksi nopeustesti kannattaa tehdä useamman kerran ja katsoa tulosten keskiarvoa. Huom! myytävät laajakaistanopeudet ovat enimmäisnopeuksia. Laajakaistaliittymän aidot nopeudet voivat olla alhaisempia.

Nettiyhteyden nopeustestin voit tehdä tästä.

Muista nämä asiat suorittaessasi mittausta:

  • Mittausta tehdessä tietokoneen tulisi olla kytketty suoraan modeemiin ethernet-kaapelilla.
  • Varmista, ettei muilla laitteilla ole liikennettä verkkoon.
  • Sulje laajakaistaa käyttävät sovellukset mittauksen ajaksi.
  • Nopeustestiä suositellaan tekemään myös eri kellonaikoina.

Puhelinverkon pituus vaikuttaa mittauksen tulokseen ja laajakaistaliittymän nopeuteen, pois lukien valokuitukohteet. Tiedonsiirrossa käytetyt siirtoverkot ja käytössä oleva liittymätekniikka (esim. ADSL, kaapelimodeemi) vaikuttavat jonkin verran myös liittymän nopeuteen. Internet-selain voi vaikuttaa nopeustestin tulokseen.

 

Laitilan Puhelin Osk:lla on Viestintäviraston sille asettama yleispalveluvelvoite vähintään 1 Megan nopeuksisen internet -yhteyspalvelun toimittamiseksi asiakkaan Laitilan kaupungin alueella sijaitsevaan vakinaiseen asuinpaikkaan.

 

Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat myös kannettavat tietokoneet, tulostimet, monitoimilaitteet ja yleensä kaikki mitä tarvitset tietoliikenneyhteyksien käytössä. Ota yhteyttä meihin, niin mietimme yhdessä Sinulle sopivimman nettiyhteyden ja kunnon laitteet niiden käyttöön.

 

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00. 
 

 

Error message