Puhelinliittymät

Laitilan Puhelimen valikoimiin kuuluvat niin lanka- kuin matkapuhelinliittymät ja niiden palvelut.

Lankapuhelin on edelleen edullisin tapa soittaa lähelle tai kauas. Kotipuhelimessasi voit myös käyttää ilmaisia PLUS Palveluita, esim soitonsiirroissa.

LPO MOBIILI matkapuhelinliittymä on nykyaikainen 4G -verkossa toimiva matkapuhelinliittymä. Liittymävaihtoehtoina ovat käytön mukaan laskutettava LPO Perusliittymä, johon voi halutessaan liittää datapaketin sekä pakettiliittymät Laitila 120-, Laitila 600- ja Laitila Tuhat -paketti. Nämä pakettiliittymät sisältävät tietyn määrän puhetta ja tekstiviestejä sekä rajattomasti dataa.

LPO Mobiili -valikoimaan kuuluvat myös rajattomasti dataa sisältävät liikkuva laajakaista -liittymät 4G perus ja 4G teho.

LPO MOBIILI matkapuhelinliittymät ja niihin liittyvät palvelut tulevat loppumaan 31.12.2019.

 

Elokuussa 2019 tehdyn yhteistyösopimuksen Telia Finland Oyj:n kanssa, meistä tuli Telia tuotteiden ja palveluiden edustaja ja saat kaikki Telian matkapuhelinpalvelut ja Telia TV -palvelut nyt meidän kautta.

DNA matkapuhelinliittymät ja liittymäpalvelut saat myös edelleen meidän kauttamme.

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message