Laskutusvaihtoehdot

LPO MOBIILI matkapuhelinlasku veloitetaan kuukausittain. Halutessasi saat Laitilan Puhelimelta hankkimasi palvelut koottuna yhdelle laskulle.

Suoramaksu

Voit tehdä pankissa suoramaksusopimuksen, jolloin lasku veloitetaan automaattisesti suoraan tililtäsi eräpäivänä. Suoramaksu on pankkien tarjoama palvelu. Kun laskusi menee suoramaksuna, saat laskusta ilmoituksen etukäteen postitse. Suoramaksusopimuksen teet omassa pankissasi.

Kuluttajan e-lasku

E-lasku on pankkien kehittämä kuluttajien laskutukseen tarkoitettu palvelu. LPO lähettää e-laskun sähköisesti suoraan asiakkaan verkkopankkiin. Lasku on tavallisen paperilaskun näköinen. Asiakas tarkistaa laskun ja hyväksyy sen maksettavaksi omilla pankkitunnuksillaan. Palvelun käytöstä asiakas tekee sopimuksen omassa verkkopankissaan. Tunniste on laskusta löytyvä viitenumero. LPO:lle ei tarvitse tehdä ilmoitusta palvelun käyttöönotosta.

Yritysasiakkaille verkkolasku

LPO:lla on valmius lähettää laskut verkkolaskuna yritysasiakkaille. Yhteydenotot LPO:n asiakaspalveluun tai ilmoitus sähköisesti laskutus@laitilanpuhelin.fi Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Koontilasku

Jos sinulla on useampi matkapuhelinliittymä, joiden laskutusosoite on sama, voit maksaa kaikkien liittymien laskut yhdellä koontilaskulla. Tähän samaan voidaan liittää myös muita Laitilan Puhelimen palveluita, kuten esim laajakaistaliittymän laskutus.

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message