Liittymä ulkomailla

Roaming

Liittymällä voit käyttää matkapuhelinpalveluita eri puolilla maailmaa, jo yli 150 maassa. Voit soittaa puheluja, lähettää tekstiviestejä, käyttää soitonsiirtoja samalla tavalla
kuin kotimaassakin, jos kyseisen maan matkapuhelinverkko tarjoaa nämä palvelut.

Tekstiviestien ja WAPin käyttö ulkomailla

Tekstiviestejä voit lähettää ulkomailla samalla tavalla kuin kotimaassakin. Kansainvälistä etuliitettä ei tarvita. Myös WAP-palvelut toimivat normaalisti, jos käyttämäsi ulkomaisella operaattorilla on GPRS-palvelu tarjolla.

Soitonsiirrot ulkomailla

Puhelimeen kannattaa kytkeaä virta heti kun palaat takaisin kotimaahasi, jotta puhelin päivittyy takaisin verkkoon. Tällä tavoin varmistut ettei soitonsiirrosta aiheudu
sinulle enää ylimääräisiä kuluja. Soitonsiirroista ulkomailla aiheutuu sinulle kustannuksia, esim. soitonsiirto puhelinvastaajaan. Vastaajaan soittamisesta veloitetaan ulkomaisen operaattorin hinnoittelun mukaan.

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message