Lisäpalvelut

Saldorajoitus

Saldorajoitus-palvelun avulla voit asettaa liittymällesi saldorajan, jonka jälkeen liittymälläsi ei voi enää soittaa, lähettää tekstiviestejä tai käyttää muitakaan maksullisia palveluita. Rajan ylityttyä voit kuitenkin edelleen vastaanottaa puheluita ja tekstiviestejä. Alin saldoraja on 20 euroa ja siitä ylöspäin 10 euron portain aina 500 euroon saakka. Saat liittymään muistutusviestit, kun rajasta on ylitetty 50 ja 75 %. Lisäksi rajan ylittymisestä ilmoitetaan tekstiviestillä juuri ennen liittymän sulkeutumista. Laskutuskauden vaihtuessa estot poistetaan liittymältä.

Saldomuistutus

Saldomuistutus-palvelu auttaa sinua pitämään puhelinlaskusi kurissa. Määrittelet itse rajan jota et halua ylittää. Raja voi olla 20 tai siitä 10 euron portain ylöspäin aina 500 euroon saakka. Saldomuistutus-palvelu lähettää sinulle muistutusviestin kun olet ylittänyt rajastasi 50, 75 ja 100 %. Palvelu ei kuitenkaan aseta rajan ylittymisen yhteydessä liittymälle puheluestoja. Saldomuistutus -palvelun voi tilata soittamalla asiakaspalveluun.

Numero- ja viestiestot

Puhelu- ja viestiestoilla voit rajoittaa puheluja ja tekstiviestejä erillismaksullisiin numeroihin (esim. 0700-, 0600- tai 0100- jne. alkuisiin numeroihin. Jako noudattaa Viestintäviraston määrittelemää luokitusta. Puhelu- ja viestiestot tilataan asiakaspalvelusta. Estoluokasta huolimatta voit soittaa yleiseen hätänumeroon 112 ja poliisin numeroon 10022.

Puhelu- ja viestiestojen kytkennät ovat maksuttomia mutta muutoksista peritään hinnaston mukainen maksu.

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message