LPO MOBIILI -matkapuhelinliittymät

LPO MOBIILI -matkapuhelinliittymä on nykyaikainen 4G -verkossa toimiva matkapuhelinliittymä.

LPO MOBIILI matkapuhelinliittymä toimii kotimaassa maamme moderneimmassa mobiiliverkossa sekä ulkomailla.

Liittymätyypiksi voi valita LPO Perusliittymän, jossa veloitus tapahtuu käytön mukaan. Tähän liittymään on mahdollista liittää myös datapaketti. Valittavana ovat myös edulliset pakettiliittymät, jotka sisältävät tietyn määrän puhetta ja tekstiviestejä sekä rajattomasti dataa. EU- ja ETA -alueilla liikkuessa on liittymässä käytössä edulliset roaming -hinnat.

LPO Mobiili -valikoimaan kuuluvat myös rajattomasti dataa sisältävät liikkuva laajakaista -liittymät 4G perus ja 4G teho.

Lisätietoa paketeista, niiden sisällöstä ja hinnoista, saat asiakaspalvelustamme. Tiedot löytyvät myös hinnasto -kohdasta.
 

Tärkeää tietoa LPO MOBIILI liittymästä:

SIM-KORTTI

Tarkista puhelimen käyttöoppaasta, mihin kohtaan SIM-kortti asennetaan tai poikkea myymälässämme niin asennamme sen puolestasi. Ilman SIM-korttia voi soittaa vain hätänumeroon 112.

KATOAMISILMOITUKSET

Jos matkapuhelimesi katoaa, voit tehdä SIM-kortin katoamisilmoituksen soittamalla  asiakaspalveluumme numeroon (02) 858 0500.

PIN- ja PUK-koodi

PIN-koodin tarkoituksena on estää liittymän luvaton käyttö. PIN-koodi on henkilökohtainen tunnuslukusi, jota tarvitset aina kun kytket virran puhelimeesi. Koodi on nelinumeroinen. LPO MOBIILI liittymän PIN-koodiksi on asetettu 0000. Sinun kannattaa vaihtaa aloitus PIN-koodi henkilökohtaiseksi numerosarjaksi. Jos näppäilet PIN-koodin kolme kertaa peräkkäin väärin, SIM-kortti lukkiutuu. Avautuakseen SIM-kortti tarvitsee PUK-koodin, jonka saat soittamalla asiakaspalveluumme (02) 858 0500.

IMEI-koodi

IMEI-koodi on sama kuin puhelimesi sarjanumero. Sarjanumero on 15-numeroinen puhelimen yksilöitävä koodi ja sen löytää useimmiten matkapuhelimen akun alta tai  näppäilemällä *#06#

Tekstiviestikeskuksen numero on +358405202550.
Laitemallista riippuen viestikeskuksen numero löytyy yleensä viestiasetuksista esim. anroid-laitteissa: Viestit - Muut - Asetukset - Lisää asetuksia - Tekstiviestit - Viestikeskus.

Lue lisää käyttäjän oppaasta:                           Ohjeita ja asetuksia                    Usein kysyttyä

 

LPO MOBIILI -matkapuhelinhinnasto

LPO MOBIILI -matkapuheluhinnat ulkomailla (TSF-verkko)

Matkapuheluhinnat ulkomaille

Yleiset sopimusehdot kuluttajille

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message