LPO MOBIILI -matkapuhelinliittymät

LPO MOBIILI -matkapuhelinliittymä on räätälöity erityisesti LPO:n nykyisille asiakkaille.

LPO MOBIILI matkapuhelinliittymä toimii kotimaassa maamme moderneimmassa mobiiliverkossa sekä suomalaisille tärkeimmissä maissa ulkomailla.
Maxi-, Surffi ja Puhepakettiratkaisuilla säästät kymmeniä euroja vuodessa.

LPO Mobiilin Maxi-, Surffi- ja Puhepaketit 1.3.2018 alk.

 

Edullinen Laitila1000 -matkapuhelinliittymä sisältää 700 min. puhetta, 300 tekstiviestiä ja kiinteän mobiililaajakaistan Fullrate 3G. Hinta vain 19,90 €/kk.

Tärkeää tietoa LPO MOBIILI liittymästä:

SIM-KORTTI

Tarkista puhelimen käyttöoppaasta, mihin kohtaan SIM-kortti asennetaan tai poikkea myymälässämme niin asennamme sen puolestasi. Ilman SIM-korttia voi soittaa vain hätänumeroon 112.

KATOAMISILMOITUKSET

Jos matkapuhelimesi katoaa, voit tehdä SIM-kortin katoamisilmoituksen soittamalla  asiakaspalveluumme numeroon (02) 858 0500.

PIN- ja PUK-koodi

PIN-koodin tarkoituksena on estää liittymän luvaton käyttö. PIN-koodi on henkilökohtainen tunnuslukusi, jota tarvitset aina kun kytket virran puhelimeesi. Koodi on nelinumeroinen. LPO MOBIILI liittymän PIN-koodiksi on asetettu 0000. Sinun kannattaa vaihtaa aloitus PIN-koodi henkilökohtaiseksi numerosarjaksi. Jos näppäilet PIN-koodin kolme kertaa peräkkäin väärin, SIM-kortti lukkiutuu. Avautuakseen SIM-kortti tarvitsee PUK-koodin, jonka saat soittamalla asiakaspalveluumme (02) 858 0500.

IMEI-koodi

IMEI-koodi on sama kuin puhelimesi sarjanumero. Sarjanumero on 15-numeroinen puhelimen yksilöitävä koodi ja sen löytää useimmiten matkapuhelimen akun alta tai  näppäilemällä *#06#

Tekstiviestikeskuksen numero on +358405202550.
Laitemallista riippuen viestikeskuksen numero löytyy yleensä viestiasetuksista esim. anroid-laitteissa: Viestit - Muut - Asetukset - Lisää asetuksia - Tekstiviestit - Viestikeskus.

Lue lisää käyttäjän oppaasta:                           Ohjeita ja asetuksia                    Usein kysyttyä

 

LPO MOBIILI -matkapuhelinhinnasto

LPO MOBIILI -matkapuheluhinnat ulkomailla (TSF-verkko)

Matkapuheluhinnat ulkomaille

Yleiset sopimusehdot kuluttajille

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.30.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message