Ohjeita ja asetuksia

INTERNET- JA MMS -ASETUKSET

Internet- ja MMS-palveluiden käyttämiseen tarvitset palveluita tukevan matkapuhelimen. Puhelimesi tukee automaattisesti AinaComin Sonera verkon asetuksia. Voit tarvittaessa myös ottaa puhelimen asetuksista käyttöön Soneran  tai AinaComin automaattiset yhteysasetukset Internetin ja MMS:n osalta.

 

Saat internet- ja MMS -asetukset automaattisesti puhelimeesi seuraavissa tapauksissa,  mikäli puhelimesi tukee OTA-asetuksia (ilmateitse toimitettavia asetuksia):

1) Otat LPO MOBIILI -matkapuhelinliittymän tai uuden liittymänumeron ensimmäistä kertaa käyttöösi
2) Puhelinlaitteesi vaihtuu
 

Voit määrittää MMS- ja  Internet-asetukset myös manuaalisesti:

 

                                   

Android puhelimiin             Windows puhelimiin          iOS Apple Iphone

 

Mikäli puhelimeesi ei ole asetettu multimediaviestiasetuksia, voit lukea viestin myös osoitteessa: http://www.aina.fi/mms

 

Yleistietoa vastaajapalvelusta

Matkapuhelinliittymäsi aktivoinnin jälkeen saat tekstiviestin, jonka lopussa kerrotaan vastaajanumerosi sekä vastaajan oletustunnusluku (1234). Jotta voit käyttää vastaajapalvelua myös ulkomailla, liitä ulkomaantunnus +358 vastaajanumerosi eteen ja jätä ensimmäinen nolla pois matkapuhelinnumerostasi. Vastaaja vastaa sinulle tuleviin puheluihin silloin, kun et itse pysty vastaamaan, puhelimesi ei ole päällä tai et ole kuuluvuusalueella. Soittaja kuulee tervehdyksesi, jonka jälkeen hän voi jättää viestin. Saat aina uusista viesteistä ilmoituksen tekstiviestillä puhelimeesi. Tekstiviestissä on myös mainittu oman vastaajasi numero. Halutessasi voit kytkeä vastaajapalvelun pois käytöstä oman matkapuhelimesi käyttöoppaan mukaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä vastaajasta.

Vastaajan valikkorakenne.

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message