Tiedonsiirtopalvelut

GPRS-palvelu

GPRS-palvelu on tiedonsiirtopalvelu, jota tarvitaan kun selaat puhelimellasi esimerkiksi WAP- ja Internetsivuja tai lähetät /vastaanotat multimediaviestejä (MMS). Multimediaviestipalvelulla voit esimerkiksi lähettää kamerapuhelimellasi otettuja kuvia tai videoita. Tiedonsiirtopalvelua voit hyödyntää myös käyttämällä puhelintasi yhdessä tietokoneen kanssa, esimerkiksi, jos haluat käyttää sähköpostia tai internettiä.

- GPRS-palvelu kuuluu jokaiseen liittymään.
- Siinä ei ole kuukausi- tai kytkentämaksua.
- GPRS-hinnoittelu perustuu tiedonsiirtomäärään (kilotavuina). Et siis maksa selailuun käyttämästäsi ajasta, vaan tiedonsiirtomäärän perusteella.

WAP-palvelu

Puhelimesi WAP-selaimella voit monia liittymääsi kuuluvia seudullisia palveluita. WAP-selailuun käytetään GPRS-palvelua, joten selailun hinta muodostuu siirretyn tiedonsiirtomäärän mukaan. WAP-palveluvalikon palvelujen käyttö ei siirretyn tietomäärän lisäksi maksa mitään.

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message