Virtuaalitodellisuus

Mitä virtuaalitodellisuus on?

Virtuaalinen todellisuus tarjoaa mahdollisuuden huikeisiin kokemuksiin tietokoneella luodussa keinomaailmassa.

Tietokoneella simuloitu keinomaailma tarjoaa huikeita ja uskottavia kokemuksia. Voit lentää kuin lintu, sukeltaa valtamereen sinivalaiden seuraan, matkustaa ajassa tai kokea vauhdin hurma vuoristoradalla. 

Mitä virtuaalitekniikka on?
Virtuaalitodellisuus (virtual reality, lyhenne vr) on tietokoneen avulla luotu simulaatio eli jäljitelmä todellisuudesta. Keinotekoista kolmiulotteista ympäristöä havainnoidaan virtuaalilasien kautta. 

Mihin vr-laseja voi käyttää?
Virtuaalilasit soveltuvat erityisesti videoiden katseluun ja pelaamiseen. Pelatessa käyttäjä pääsee pelin keskelle pelihahmoksi sen sijaan, että hän vain ohjaisi pelihahmoa. Virtuaalilaseista on iloa myös ylipäänsä virtuaalitekniikasta kiinnostuneelle, sillä tekniikka mahdollistaa vaikka virtuaalisen museovierailun.  Virtuaalilasit vaativat seurakseen tehokkaan tietokoneen. Katso esim. Laitilan Metro-PC Blue ja Laitilan Metro-PC Red.


Tule tutustumaan VR-studioomme.

Olemme rakentaneet asiakkaitamme varten VR -studion Mikaelinkatu 2:een.  Haluamme esitellä Sinulle mitä virtuaalinen todellisuus voi olla. Tervetuloa tutustumaan!


 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00. 
 

 

Error message