Kaapeli-TV -muutos 26.11.2019 - muista kanavahaku!

Kaapeli-TV:n kanavapalveluja koskeva sisältösopimus uudistuu ja vaihdamme signaalin toimittajaa. Muutos vaikuttaa kaapeli-TV-verkon kanavasisältöön, kanavapaikkoihin ja tilaamiisi maksutv-tuotteisiin.

KAAPELI-TV-MUUTOS TEHDÄÄN TIISTAINA 26.11.2019 AAMUPÄIVÄN AIKANA (aikataulumuutokset mahdollisia)
Tämän johdosta TV-kanavat tulee virittää uudelleen. Modernit TV:t tekevät kanavahaun omatoimisesti, mutta useissa laitteissa haku pitää kuitenkin tehdä itse. Tarjoamme viritysapua tarvittaessa, lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Mahdolliset vastaanottimeesi tekemät omat asetukset ja ajastetut tallennukset on muutoksen jälkeen tehtävä uudelleen. Mikäli olet tallentanut maksukanavilta ohjelmia, eivät nämä tallenteet näy enää muutoksen jälkeen.

Kanavapakettien sisällöt uudistuvat

Uudistuksen yhteydessä joidenkin kanavapakettien sisältö ja hinnat muuttuvat ja osa kanavapaketeista ja/tai kanavista poistuu.

Uusina kanavina peruskanaviin tulevat LIV HD, JIM HD ja Paramount Network HD. Uudessa kanavatarjonnassa on maksuttomia peruskanavia yli 30. Uuteen kanavavalikoimaan tulee huomattava määrä uusia kanavia ja kanavapaketteja, joita voi halutessaan tilata. Tilauksen voi tehdä asiakaspalvelussamme. Tutustu uusiin kaapeli-tv:n kanavapaketteihin tästä.

C Moren ja Viasatin kaikki kanavapaketit sekä TotoTV säilyvät ennallaan. Ainoastaan C More Sportin ja Viasat Urheilun yhteispaketti päättyy. Nykyiset Al Jazeera, ETV, Rossija, Svenska, Turk, S/M/L -kanavapaketit, Brazzers TV, Active Sports ja Mix 4/8/12 -kanavapaketit poistuvat valikoimasta.

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi TV-kortti, se säilyy, joten älä hävitä sitä. TV-kortti sisältää automaattisesti Fox HD- ja National Geographic HD -kanavat sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan.

Uutena meillä tulevat palveluvalikoimaan myös suoratoistokanavat Viaplay ja C More. Uudet Viasat -tilaajat sekä uudet C More Sport ja Total -tilaajat (6/12 kk määräaikainen sopimus) saavat meiltä halutessaan tunnukset suoratoistopalveluun, joilloin voi katsella sisältöä missä tahansa ja millä laitteella tahansa.

Viasatin kanavista Jääkiekko, Jalkapallo, Urheilu, Urheilu HD ja Film Hits kanavat ovat vapaassa katselussa kolmen päivän ajan 26.11.2019 alkaen. 

Lisätietoa kaapeli-TV-muutoksesta saat asiakaspalvelustamme. Kotisivuillemme tulemme myös päivittämään ajantasalla olevaa tietoa muutoksesta.

 

Ohjeita kanavahakuun:

Digitan yleisohje kanavahakuun. 

Traficomin yleisohje kanavahakuun. 

Muutosta koskevat asiakastiedotteet:

- Tiedote kaapeli-TV -asiakkaille

- Tiedote TV-kortti -asiakkaille

- Tiedote taloyhtiön asukkaille

- Uudet kaapeli-tv kanavapaketit 26.11.2019 alkaen

 

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00. 
 

 

Error message