Kaikki C Moren urheilukanavat auki 15.-17.2

Tutustu C Moren urheilutarjontaan 15.-17.2.

C More on mukana valtakunnallisessa televisioviikossa. Tulevana viikonloppuna katsojia hemmotellaan, kun C More Max, C More Sport 1 ja C More Sport 2 -kanavat avataan vapaasti katsottaviksi. C Moren urheiluviikonloppu tarjoilee kurkistuksen suomalaisten suosikkilajeihin. C Moren urheiluelämyksiin pääsee tutustumaan seuraavien sarjojen kautta: jalkapallon LaLiga, jääkiekon SHL, ATP 500-tennis, yleisurheilun hallikisat, Golfin PGA Tour ja ravit.   

Tutustu C More urheilutarjontaan 15.-17.2.2019 tästä.

MTV Oy:n C More -tuoteperheeseen kuuluu C More -suoratoistopalvelu ja operaattoreiden kautta tilattavat C More -kanavapaketit. C More -kanavat saatavilla kaikkiin jakeluteihin standardi- ja HD-laadulla. Ajalla 15.-17.2. vapaasti katsottavissa olevat kanavat: C More Max (SD ja HD), C More Sport 1 ja 2 (SD ja HD). C More esittää leffat ja sarjat Hollywoodista, pohjoismaista ja Suomesta. Tulevana keväänä C Moren urheilutarjonta pitää sisällään kaikki F1-kauden, MotoGP:n, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, Timanttiliigan, LaLigan ja jääkiekon MM-kisojen tapahtumat suorina lähetyksinä.  

 

Mukavaa viikonloppua!

C More

Laitilan Puhelin Osk, asiakaspalvelu

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message