Kanavamuutoksia KTV - ja IPTV -verkossa 1.9.2016 - CMore ja Bloomberg

UUSI C MORE STARS -KANAVA KORVAA C MORE EMOTION - JA C MORE ACTION -KANAVAT 1.9.2016 ALKAEN.

Kanavamuutoksen yhteydessä ohjelmatarjontaa kehitetään. Elokuvien määrä pysyy muuttumattomana ja huippuelokuvia näytetään entistä enemmän parhaaseen katseluaikaan. C More Starsin ohjelmisto sisältää niin toimintaa, trillereitä ja seikkailua kuin romantiikan nälkää tyydyttäviä komedioita ja koskettavaa draamaa. Voit katsoa suosikkisi vuorokauden ympäri ilman mainoskatkoja.

Kanavapaikat säilyvät ennallaan.

C More kanavat, kanavapaikat ja tarjonta 1.9. alkaen:

C More First 60 (myös HD 61):
Uusimpien elokuvien ensimmäinen esityskanava. Uusi elokuva ensi-illassa lähes joka ilta klo 22. Vuodessa n. 300 uutta elokuvaa. C More First lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa ilman mainoskatkoja.

C More Series 62 (myös HD 63):
Sarjoja parhaaseen katseluaikaan, ilman mainoskatkoja. Muun muassa suosittujen HBO-sarjojen uusimmat tuotantokaudet. Tuoreimmat jaksot klo 21, 21.30 tai 22 ja uusinta seuraavana päivänä. Viikonloppuisin ohjelmistossa tuhteja sarjamaratoneja.

C More Stars 64:
Uutuuselokuvia ja klassikoita ilman mainoskatkoja. Ohjelmistossa on toimintaa, trillereitä ja seikkailua sekä koskettavia draamoja ja romanttisia komedioita.

C More Hits 66:
Uusia menestyselokuvia ja menneiden vuosien klassikoita. Kaikki suosikkielokuvat samalla kanavalla, ilman mainoskatkoja.

SF-Kanalen 67:
Ruotsalaisen SF-elokuvayhtiön elokuvia ja sarjoja.

 

BLOOMBERG -KANAVA POISTUU KANAVAVALIKOIMASTA 31.8.2016.

Kanava ei ole katseltavissa kaapeli-tv- tai iptv-verkossa 1.9.2016 lähtien. Kanavan poistuminen ei aiheuta hintamuutoksia. News-paketin tarjonta muiden kanavien osalta säilyy ennallaan. Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti koituvaa harmia.

News-paketin kanavat, kanavapaikat ja tarjonta 1.9. alkaen:

CNN International 155:
CNN International näyttää kansainvälisiä uutisia, älykkäitä analyyseja ja innoittavia näkökulmia. Kaikkea tätä globaalista näkökulmasta mistä ja milloin ikinä haluat sitä nähdä.

Al Jazeera 158:
Kansainvälinen uutis- ja ajankohtaisohjelmia esittävä kanava, joka asettaa ihmiset tarinoiden keskiöön. Kanavan palkittu ohjelmisto ja peloton journalismi tarjoaa katsojilleen tarinoita myös vähemmän uutisoiduista maailman alueista.

CNBC 165:
Talousuutisia koko maailmasta. Viihdemakasiini sunnuntaisin. CNBC lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa.

BBC World News 204:
Kanavalta näet monipuolisen sekoituksen kansainvälisiä uutisia, liike-elämää, ajankohtaisasioita ja dokumenttiohjelmia, jotka kaikki on suunnattu aidosti globaalille katsojakunnalle. BBC World News pyrkii taustoittamaan tapahtumia sekä myös vastaamaan kysymykseen "miksi?".

 

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00. 
 

 

Error message