Kanavapakettimuutoksia kevään 2017 aikana

C More -kanavapaketin muutokset 1.3.2017

MTV uudistaa tarjontaansa vuonna 2017, ja myös MTV:n kanavapaketit kokevat muutoksia. C More -kanavapaketissa muutokset astuvat voimaan 1.3.2017 ja myös paketin hinta muuttuu. Maaliskuun alusta lähtien C More -paketin hinta on 14,95 euroa/kk.

C More on jatkossa elokuvien ja sarjojen paketti

C More -kanavapaketin sisältöä on selkeytetty ja jatkossa paketti tarjoaa puhtaasti elokuva- ja sarjasisältöjä. Urheilusisällöt löytyvät jatkossa MTV:n muilta kanavapaketeilta: elokuvia, sarjoja ja urheilua tarjoavalta C More Totalilta ja vain urheiluun keskittyvältä C More Sportilta. Näin ollen C More Golf -kanava poistuu nykyisestä C More -paketista. Täysin uutena kanavana C More -pakettiin kuuluu jatkossa myös lastenkanava C More Juniori.

 

National Geographic -kanava vapaaseen tarjontaan 1.3.2017

National Geographic kanava siirtyi vapaasti katsottavaksi kanavaksi 1.3. ja poistui Viasatin kanavapaketeista. Kanava näkyy jatkossa sekä kaapeli-tv-verkossa että Watsonissa kanavapaikalla 20. Watsonissa kanavalla alkaa lähipäivinä toimimaan myös ohjelma- ja ohjelmasarjakohtainen tallennus. Myös live-tv-katselu toimii kaikilla tuetuilla päätelaitteilla.

 

Elisa Viihde Sport -kanavapaketti aloitti kaapeli-tv- palvelussa 1.3.2017 ja Watson -palvelussa 3.4.2017

Kanavapaketti sisältää kanavat 1-8. (kanavapaikat 361 – 368).  Urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe, kuten jalkapallon MM-karsintaa, Korisliigaa, Mestistä, Salibandyliigaa ja lentopallon Mestaruusliigaa. Eurooppalaisten palloilusarjojen painotukset ovat suomalaisten otteissa: mukana on huippufutista Ruotsista, Tanskasta, Hollannista ja Belgiasta sekä koripalloa Espanjasta ja Mestarien liigasta.

Yksittäiset kanavat eivät profiloidu tiettyyn sisältöön, vaan kanavia ”täytetään järjestyksessä” siten että 1-kanavalla on eniten sisältöä ja loppupään kanavat tulevat käyttöön silloin kun on paljon samanaikaista live-sisältöä, kuten 5 Mestis-ottelua ja 3 Korisliiga-ottelua samaan aikaan. Kaikki kanavat ovat HD-kanavia. Kanavapaketin hinta on 7,90€/kk.

 

Nelonen uudisti 8.3.2017 maksu-tv-kanaviensa nimet

Nelonen uudisti kanaviensa nimet seuraavasti:

Nelonen Prime -> Ruutu+ Leffat ja Sarjat
Nelonen Nappula -> Ruutu+ Lapset
Nelone Maailma -> Ruutu+ Dokkarit
Nelonen Pro 1-8 -> Ruutu+ Urheilu 1-8
Nelonen Pro 1HD-8HD -> Ruutu+ Urheilu 1HD-8HD

Tällä muutoksella ei ole vaikutusta kanavapaikkoihin eikä asiakashintoihin.
 

Viasat Kulta- ja Viasat Viihde -kanavapakettien muutoksia maalis - huhtikuussa 2017

Viasat haluaa tarjota markkinoiden parhaat elokuvakanavat, ja siksi Viasatin kanavatarjontaan tulee muutoksia kevään 2017 aikana.  

Muutokset koskevat VIASAT KULTA ja VIASAT VIIHDE -paketteja.

Nykyiset Viasat Film Comedy ja Family -kanavat yhdistyvät uudeksi Viasat Film Family -kanavaksi, joka tulee keskittymään parhaisiin koko perheen elokuviin ja komedioihin 4.4.2017. alkaen.  Uusi Viasat Film Family -kanava tulee näkymään kanavapaikalla 84. Muutokset tehdään, jotta kanavapaketit vastaisivat entistä paremmin elokuvien kasvaneeseen kysyntään.

Uusi Viasat Film Family tulee keskittymään aamusta iltapäivään lasten ja koko perheen elokuviin. Kanava esittää esimerkiksi suosituimpia animaatioelokuvia suomeksi dubattuna. Alkuillasta yötä kohden sisältö muuttuu enemmän aikuisiakin kiinnostaviin elokuviin.

Tällä hetkellä osalla Film-kanavista on jaettu kanavapaikka ja osan lähetysajasta kanavalla on kolmannen osapuolen ohjelmia (Penthouse 1&2 ja Blue Hustler). Tämä järjestely tulee poistumaan. Jatkossa Film-kanavat (Premiere, Action, Family, Hits) esittävät elokuvia täydet 24 tuntia vuorokaudessa. Kanavilla nähtävien elokuvien esitysaika tulee siis kasvamaan yhteensä 17:llä tunnilla päivässä.

Eroottisista kanavista Blue Hustler poistuu 1.3. ja Penthouse 1&2 poistuu 1.4. Eroottista sisältöä voi jatkossakin katsoa Playboy-kanavalta.

National Geographic kanava siirtyy vapaasti katsottavaksi kanavaksi ja poistuu Viasatin kanavapaketeista.

Muutokset eivät vaikuta kanavapakettien hinnoitteluun eivätkä vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä.

 

BBC- ja News -kanavapaketteja koskevat muutokset Watson -palvelussa 1.4.2017

Watson -palvelun kanavatarjontaa uudistetaan kevään 2017 aikana. Tulevien muutosten myötä BBC- ja News -kanavapakettien katselumahdollisuus selaimella ja mobiililaitteilla päättyy 1.4.2017. Huhtikuun alusta BBC- ja News -kanavapakettien sisältö on katsottavissa ainoastaan televisiosta, johon on kytketty Motorola 1853/2853 -boksi tai Dune -boksi multicast -tuella.

 

SVT World -kanava lopettaa lähetyksensä Suomessa 1.5.2017

Yle Fem -kanavan kanssa samalla kanavapaikalla oleva SVT World -kanava lopettaa lähetyksensä Suomessa 1.5.2017 lähtien.
SVT World -kanava ei ole tilattavissa maksu-tv-kanavapaketeissa kaapeli-tv-palvelussamme eikä Watson-palvelussa.

 

TCM- kanava poistuu tarjonnasta 31.5.2017

TCM-kanava poistuu tarjonnasta 31.5.2017. Kanava sisältyy TV-MIX ja TV-MIX Mini -paketteihin sekä Base-pakettiin.

 

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

 

Error message