Laitilan Puhelimen uudistetut laajakaistapalvelun erityisehdot

Laitilan Puhelin Osk on uudistanut laajakaistapalvelun toimittamista koskevat erityisehdot vastaamaan Viestintäviraston niistä syksyllä 2016 antamaa ohjeistusta.

Keskeisin muutos on tapahtunut laajakaistapalvelun nopeuden ilmoittamisessa. Kun aikaisemmin ilmoitettiin kuhunkin laajakaistapalveluun liittyvät minimi ja maksiminopeudet, nyt ilmoitetaan mainostetun nopeuden (eli tuotenimen) lisäksi tuotekohtaisesti sen minimi, normaali ja maksiminopeudet. Tämän muutoksen katsotaan mm. lisäävän laajakaistapalvelun asiakkaan kuluttajansuojaa.

Muutokset kaikki ovat Viestintäviraston antaman tulkinnan mukaan asiakkaan eduksi tulevia. Siten katsotaan, että niiden käyttöönottamisella ei heikennetä asiakkaan asemaa laajakaistapalvelun käyttäjänä.

Uudet päivitetyt ehdot ovat saatavissa asiakaspalvelustamme (Mikaelinkatu 2, puhelin 02-85801, asiakaspalvelu@laitilanpuhelin.fi), taikka vapaasti kaikkien ladattavissa internet -sivuiltamme www.laitilanpuhelin.fi.

Uudet ehdot astuvat voimaan 15.11.2016. Ne korvaavat asiakkaillemme aiemmin annetut taikka toimitetut, Laitilan Puhelimen laajakaistapalvelun toimittamista koskevat erityisehdot.

Laajakaistapalvelun erityisehdot 15.11.2016

 

Ystävällisin terveisin

Laitilan Puhelin Osk, asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

 

Error message