Laitilassa kaapelitelevision kuviin lokakuussa hetken katkos

Laitilan Puhelin Osk:n kaapelitelevisioverkossa vaihdetaan lähiaikoina TV-kuvasignaali. Osuuskunta on päättänyt siirtyä kaapelitelevisiopalvelussaan DNA:n asiakkaaksi. Vaihdos ei olennaisesti muuta kaapelitelevisiopalvelun sisältöä.

Kuvissa tapahtuu katkos hetkeksi, ja signaalin vaihtaminen tehdään tänä syksynä, tarkalleen ottaen 24. päivänä lokakuuta. Itse katkos on lyhyt, mutta uusien TV-kuvien näkyviin saaminen edellyttää kaikilta kaapelitelevisioasiakkailta toimenpiteitä.

Vaihtamiseen liittyvä asiakkaiden tiedottaminen ja ohjeistaminen aloitetaan osuuskunnassa lähiaikoina. Ne asiakkaat, joilla nyt on lisämaksullisia TV-palveluita mahdollistava Kaapelikortti, saavat automaattisesti uudet TV-kortit.

Kaikki osuuskunnan kaapelitelevisioasiakkaat joutuvat vaihtamisen yhteydessä virittämään vastaanottimensa uudelleen, eli hakemaan laitteeseen uuden signaalin TV-kanavat. Tämä tulee kuitenkin tehdä vasta sitten, kun TV-signaali verkossa vaihdetaan, siis 24. lokakuuta.

Osuuskunta järjestää erillisen TV-teemapäivän, sekä opastusta ja tukea sitä haluaville näiden uusien TV-kanavien näkyviin saamiseksi. Ohjeistusta tästä annetaan asiakkaille myöhempänä ajankohtana, lähempänä itse vaihdospäivää.

Peruskanavat, eli esimerkiksi YLE1, YLE2, MTV, Nelonen, YLE FEM/TEEMA, jne. säilyvät edelleen kaikkien katsottavissa. Osuuskunnan kaapelitelevision kautta on jatkossa mahdollista katsoa kaikkiaan 173 eri TV-kanavaa. Näistä 55 kappaletta on teräväpiirto- eli HDTV -kanavia.

Tarjolla olevien televisiokanavien valikoimaan tulee joitakin muutoksia. Uusia TV-kanavia tulee lisämaksullisten TV-kanavien valikoimaan. Myös valinnanvapaus laajenee, kun kanavia voi ostaa katseluun myös yksittäin. Nyt joillekin jo tutut maksuTV -kanavapaketit säilyvät pääosiltaan samanlaisina katsottavissa. Ja myös jääkiekkoa näyttävät kanavat ovat edelleen mukana kaapelitelevision valikoimassa.

Suomessa kaapelitelevisiopalvelun sisältöjä alueellisiin kaapelitelevisioverkkoihin voi nykyisin ostaa enää vain suurimmilta valtakunnallisilta teleoperaattoreilta. Osuuskunta on nyt ollut vaasalaisen alueoperaattorin AnviaTV:n televisiopalvelun asiakkaana. Mutta Elisa Oyj:n ostettua vuonna 2016 kaikki Anvian liiketoiminnat, on osuuskunnassa jouduttu harkitsemaan kaapelitelevisiopalvelun päämiesasiaa uudelleen.

”Valtaosa Finnet -yhtiöistä on kaapelitelevisiopalvelussaan jo nyt DNA:n asiakkaita”, toteaa osuuskunnan toimitusjohtaja Jouni Parkkonen. ”Siksi DNA:n valitseminen tässä kumppaniksemme oli osuuskunnalle luonnollinen vaihtoehto. Ja tarjouskilpailun perusteella myös palvelun kustannus oli DNA:lla osuuskunnalle sopivin”, jatkaa Parkkonen.

 

Lisätietoja:     toimitusjohtaja Jouni Parkkonen, puh. 0440 123 200

 

Laitilan Puhelin Osk on Laitilassa kotipaikkaansa pitävä, Finnet -ryhmään kuuluva paikallinen teleoperaattori. Osuuskunnan liikevaihto on n. 2,1 milj. euroa, ja henkilöstön koko on 14 henkilöä. Lähellä asiakasta oleva ja joustava henkilökohtainen palvelu sekä asiakasuskollisuus ja -tyytyväisyys ovat sen toimintaa ohjaavina periaatteina. Laitilan Puhelin tuottaa toiminta-alueensa asiakkaille mm. mahdollisimman ajantasaiset ja teknisesti korkealaatuiset, mutta samalla hinnoiltaan kilpailukykyiset huippunopeat laajakaistapalvelut. Palvelut perustuvat valokuituverkkoon ja tuotenimenä on Laitilan Metro. www.laitilanpuhelin.fi

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

 

Error message