LPO MOBIILI -liittymiin vastaajamuutos ma 28.11. klo 17-24

AinaCom luopuu marraskuussa 2016 henkilökohtaisista vastaajanumeroista ja siirtyy yhden yhteisen vastaajanumeron käyttöön.

 Uusi vastaajanumero on 042 333 0 333 tai ulkomailta +35842 333 0 333.

 Muutos koskee jo olemassa olevia asiakkaita, sekä jatkossa uusia avattavia matkapuhelinliittymiä.

Olemassa olevien vastaajanumeroiden tarkemmasta muutosaika-taulusta ilmoitetaan erikseen tekstiviestillä jokaiselle käyttäjälle.

Muutoksen jälkeen uusi vastaajapalvelu on heti aktiivinen ja käyttövalmis.

Vastaajaan jätetyistä viesteistä tulee tieto tekstiviestillä (kuten aikaisemminkin) ja viestin lähettäjänä näkyy yhteinen uusi vastaajanumero 042 333 0 333.

Kuuntelemattomat viestit säilyvät vastaajassa 10 pv ja kuunnellut viestit 3 pv.

Käyttäjän soittaessa ensimmäistä kertaa vastaajaan 042 333 0 333 esim. kuunnellakseen jätetyn viestin, hän käy lävitse ns. ”Tervetuloa vastaajaan” alustusvalikon. Alustusvalikko, jossa määritellään vastaajan perusasetukset, soitetaan käyttäjälle maksimissaan kolme ensimmäistä soittokertaa. Asetusten määrityksen jälkeen alustusvalikkoa ei enää toisteta. Mikäli käyttäjä ei kolmannellakaan soittokerralla määritä alustusvalikon tietoja, ne asetetaan käyttäjän puolesta seuraavasti:

  • Asiointikieli, suomi
  • PIN/tunnusluku arvotaan satunnaisesti ja lähetetään käyttäjälle tekstiviestinä
  • Järjestelmän oma vakiotervehdys

Alustusvalikon ”käyttöönottopuhelun” voi soittaa turvallisuussyistä vain kotiverkosta. Tämän vuoksi alustamattomaan vastaajaan ei voi soittaa ulkomailta kuunnellakseen viestejä.

HUOM! Soitonsiirroissa käytetään myös yhteistä vastaajanumeroa 042 333 0 000, mikä on eri kuin vastaajaviestien yhteinen kuuntelunumero. Mikäli teet omia soitonsiirtoja vastaajaan, huomioithan erilliset numerot.

Vastaajaan kuuluu jatkossa myös erillinen maksuton numeroviestipalvelu. Numeroviestipalvelu ilmoittaa liittymän käyttäjälle, jos häntä on tavoiteltu, mutta joko vastaaja ei ole ollut ko. soitonsiirtosyyllä päällä tai soittaja ei ole jättänyt vastaajaviestiä tai käyttäjä on ollut varattu (ei koputuspalvelua päällä) tai puhelin on ollut kiinni/ei yhteydessä verkkoon. Numeroviestipalvelun ilmoitukset tulevat tekstiviestinä numerosta 15007.

Vastaajan valikkorakenne valikkorakenne.pdf

Lisätietoa vastaajamuutoksesta

Vastauksia usein kysytyimpiin kysymyksiin löydät (FAQ) täällä.

 Jos haluat lisätietoa, voit olla yhteydessä Laitilan Puhelimen asiakaspalveluun, puh. 02 858 01.

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

 

Error message