MTV Fakta ja C More Tennis poistuvat MTV:n kanavavalikoimasta 1.1.2017

MTV Total –pakettiin sisältyvä dokumenttikanava MTV Fakta on poistumassa nykymuodossaan kanavavalikoimasta, eikä ole katseltavissa kaapeli-tv- tai iptv-verkossa 1.1.2017 lähtien. MTV keskittää vuodenvaihteen jälkeen dokumenttisisältöisen ohjelmatarjonnan muille MTV Totalin kanaville. MTV Fakta poistuu tällöin myös Tv-Mix ja TV-Mix Mini -kanavapaketeista.

MTV Total-, MTV Total Sport- ja C More –kanavapaketteihin sisältyvä C More Tennis poistuu kanavavalikoimasta joulukuun lopussa, eikä ole katseltavissa kaapeli-tv- tai iptv-verkossa 1.1.2017 lähtien. 

Jatkossa C More -kanavapaketti tarjoaa sarjojen ja elokuvien lisäksi myös ajankohtaiset ja puhuttelevimmat dokumentit. Kaikille tenniksen ystäville tiedoksi, että MTV on juuri tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen tenniksen ATP-kiertueen turnausten esittämisestä. Siten Henri Kontisen ja muiden maailman parhaiden tennispelaajien esityksiä pääsee seuraamaan jatkossakin läpi vuoden MTV Totalilla ja MTV Total Sportilla. 

MTV Total- ja MTV Total Sport –paketeista näet tenniksen lisäksi myös huippujääkiekkoa: Leijonat MM-kisoissa, Euroopan parhaat CHL:ssä ja Ruotsin huiput SHL:ssä. Joulukuun alussa starttaava hiihtokausi sisältää lähes 200 maailmancupin osakilpailua. Lisäksi mukana mm. F1-juhlavuoden ohjelmisto (F1-legendat ja ikimuistoisimmat F1-kaudet läpi talven), ravit, golfin PGA Tour, yleisurheilun hallikisat, IAAF:n Timanttiliiga ja World Challenge.

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

 

Error message