MUUTOKSIA OSUUSKUNNAN PALVELUIDEN HINNOISSA

Laitilan Puhelin Osk:n lankapuhelinpalvelun kuukausimaksuja korotetaan 1.3.2017 lukien. Puheluiden hinnat pysyvät entisellään. Myös kaapeliTV -palvelun kuukausimaksuun tulee 1.3.2017 lukien korotus. Uutena maksuna 1.3.2017 käyttöön otetaan paperilaskun toimitusmaksu. Hinnoittelun muutokset ovat seurausta näiden palveluiden ylläpitämisen kohoavista kustannuksista osuuskunnalle.

 

Lankapuhelinpalvelun osalta käyttäjien määrät ovat olleet laskusuunnassa, myös valtakunnallisesti. Tämä nostaa palvelun asiakaskohtaista tuotantokustannusta kaikilla. KaapeliTV -palvelun osalta isot TV-ohjelmasisältöjä omistavat yhtiöt nostavat omia maksujaan mm. tekijänoikeuksiin sekä oman liiketoimintansa kannattavuuteen vedoten.

Osuuskunta ei ole palvelumaksujensa korottajana ollut kovinkaan aktiivinen. Maksuja on pidetty tietoisesti vuosien ajan alhaisina, tietenkin asiakkaidemme eduksi kuten osuuskuntatoiminnan periaatteisiin kuuluu”, toteaa toimitusjohtaja Jouni Parkkonen. Hän jatkaa: ”Mutta palvelumaksut on pidettävä myös sellaisina, että asiakkaistaan vastuullinen osuuskunta suoriutuu palvelutehtävästään hyvin, ja että se on myös taloudeltaan riittävän kannattava kyetäkseen toteuttamaan tehtävänsä pitkällä aikavälilläkin”.

Lankapuhelimen kuukausimaksua korotettiin vuosi sitten ensimmäistä kertaa 14 vuoteen. Nyt uusi lankapuhelimen kuukausimaksu tulee olemaan 15,00 euroa/kk. Tai 20,10 €/kk mikäli kaikki Laitilan alueen lähipuhelumaksut ovat asiakkaalla sisältyneet kuukausimaksuun. KaapeliTV -palvelun kuukausimaksua korotettiin edellisen kerran vuonna 2014. Kuukausimaksuja on useita erilaisia, riippuen asiakkaan tekemästä telepalvelupaketista. Kaikkiin maksuihin nyt tehtävä korotus on suuruudeltaan 2,00 euroa/kk, koska itse palvelu on kaikilla asiakkailla palvelupaketista riippumatta samanlainen. Mutta kaikki osuuskunnan telepalvelupaketteihin annetut palveluiden keskittämisen kuukausimaksujen edut säilyvät kuitenkin asiakkailla entisen suuruisina.

Lankapuhelinpalvelun kuukausimaksut suurimmilla suomalaisilla operaattoreilla ovat ns. perusliittymän osalta Elisalla 22,20 €/kk, DNA:lla 19,80 €/kk ja Soneralla 12,92–39,88 €/kk. Nämä liittymät vastaavat osuuskunnan uutta 15,00 €/kk kuukausimaksun lankapuhelinpalvelua. Lähioperaattoreista Vakka-Suomen Puhelimen maksuna on 17,95 €/kk ja Paraisten Puhelimen 15,00  €/kk ”Korotettunakin lankapuhelinpalvelumme kuukausimaksu on siis edelleen alempi kuin monen muun operaattorin maksu tästä palvelusta”, toteaa Parkkonen.

KaapeliTV -palvelusta DNA veloittaa 9,39 €/kk ja Sonera 13,65 €/kk. Elisa ei kaapeliTV - palvelua tarjoa. Muista lähioperaattoreista Vakka-Suomen Puhelimen hintana on 9,81 €/kk ja Paraisten Puhelimen 8,90 €/kk. Osuuskunnalla yleisin kaapeliTV -palvelun hinta on jatkossa 7,90 €/kk. ”Pidämme tätä osuuskunnan uuttakin kaapeliTV -palvelun hintaa edelleen kilpailukykyisenä, ja asiakkaillemme edullisena”, toteaa Parkkonen.

Paperilaskun toimitusmaksulle vaihtoehtona tarjotaan asiakkaalle maksutonta e- laskusopimusta. Toimitusmaksu otetaan nyt käyttöön hinnalla 1,50 €/lasku.

 

Lisätietoja:  Laitilan Puhelin Osk, asiakaspalvelu, puh. 02-85801 tai  www.laitilanpuhelin.fi.

           

Laitilan Puhelin Osk on Laitilassa kotipaikkaansa pitävä, Finnet -ryhmään kuuluva paikallinen teleoperaattori. Osuuskunnan liikevaihto on n. 2,1 milj. euroa, ja henkilöstön koko on 15 henkilöä. Lähellä asiakasta oleva ja joustava henkilökohtainen palvelu sekä asiakasuskollisuus ja -tyytyväisyys ovat sen toimintaa ohjaavina periaatteina. Laitilan Puhelin tuottaa toiminta-alueensa asiakkaille mm. mahdollisimman ajantasaiset ja teknisesti korkealaatuiset, mutta samalla hinnoiltaan kilpailukykyiset huippunopeat laajakaistapalvelut. Palvelun tuotenimenä on Laitilan Metro.

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

 

Error message