Muutoksia Viasatin kanavapakettien hinnoitteluun 1.10.2016

Syksy on tuonut mukanaan raikkaita tuulia Viasatin kanaville! Elokuun alusta tarjontaan tuotiin viisi uutta kanavaa – suomalaisille katsojille  suunnatut kanavat Viasat Jalkapallo HD ja Viasat Jääkiekko HD sekä ruotsalaiset urheilukanavat Viasat Sport Premium HD ja Fotboll HD. Lisäksi  Viasat Sport Finland-kanava muutti nimensä Viasat Urheilu HD:ksi. Uudistunut urheilukanavatarjonta tarjoaa nyt entistä laajemman kattauksen  suomalaisille katsojille suunnattua urheilua – ja vieläpä HD-laatuisena.

Muutosten myötä Viasat Kulta- ja Viasat Urheilu –kanavapakettien hinnoittelu muuttuu niiden asiakkaiden osalta, jotka ovat tilanneet kanavapakettinsa ennen 1.8.2016. Viasat Kulta –paketin hinta on 39,95 €/kk ja Viasat Urheilu –paketin hinta 34,95 €/kk 1.10.2016 alkaen. Uudet hinnat astuvat voimaan toistaiseksi voimassa oleville Viasat Kulta- ja Viasat Urheilu –tilauksille lokakuun 2016 alusta alkaen, ja määräaikaisten tilausten osalta vasta määräaikaisen sitovuuden päätyttyä.  Viasat Kulta- ja Viasat Urheilu –pakettien hintamuutokset astuvat voimaan myös 1.10.2016 alkaen Watson-asiakkaille. 

Samassa yhteydessä rinnakkaiskortille tilattavat Viasat Twin –paketit poistuvat valikoimasta, eivätkä ole katseltavissa 1.10.2016 alkaen. Viasat –kanavapakettien Twin-tilaukset päättyvät  automaattisesti. Mikäli haluat tilata Viasat Kulta- tai Viasat Urheilu –paketin tai jonkin muun Viasatin uusista lajikohtaisista urheilupaketeista rinnakkaiskortillesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. (02) 85 801.

Olethan HD-Ready?
Muistithan, että kaikki Viasatin urheilukanavat näkyvät nyt teräväpiirto eli HDTV-lähetyksinä, joiden katseluun tarvitset HD-yhteensopivat laitteet ja linkitetyn Kaapelikortin. Ilmoitathan asiakaspalveluumme laitteesi linkitysnumeron linkitystä varten. Lisää tietoa kaapelitelevisioverkkojen testatuista päätelaitteista löydät osoitteesta www.testatutlaitteet.fi.
 
Lisätietoja muutoksesta saat tarvittaessa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. (02) 85 801.

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

 

Error message