Uusia kanavia ja kanavamuutoksia kaapeliTV-verkossa

Uudeksi TV-korttikanavaksi on lisätty 29.1. TRT World uutiskanava. Kanava on Turkin valtion kansainvälinen uutiskanava, joka lähettää uutisia 24h vuorokaudessa englanninkielellä. Kanavapaikka on 356.
Muut korttikanavat ovat Fox HD, National Geographic HD ja kuukausittain vaihtuva bonuskanava. Nämä kaikki kanavat näet pelkällä korttimaksulla, 2,90€/kk.

Saksa -pakettiin on lisätty Vox -kanava ja L-pakettiin Wild TV. Nämä lisäykset on tehty myös 29.1. Vox -kanava on saksankielinen kanava, joka keskittyy ohjelmistossaan amerikkalaisiin dokumentteihin ja TV-sarjoihin. Kanava näkyy kanavapaikalla 370. Wild TV on kanadalaisen tv-yhtiön kanava, jonka ohjelmiston pääteemoja ovat metsästys, kalastus, vaeltaminen. Kanava on englanninkielinen. Kanavapaikka on 231.
Vastaavasti Vox -kanava poistuu  L-paketista ja Wild TV Saksa -paketista 11.2.20. Kanavat lisättiin yllä mainittuihin kanavapaketteihin (29.1). Kanavat siirtyivät näin kanavapaketteihin, jotka parhaiten vastaavat kanavien ohjelmasisältöä.

TVE International ja Canal 24 Horas kanavat muuttuvat 3.2. teräväpiirtokanaviksi (HD). Kanavien katseluun tarvitaan jatkossa HD-yhteensopiva laite, joka pitää linkittää TV-korttiin. TVE International on espanjankielinen kanava, jonka ohjelmistoon kuuluvat elokuvat, sarjat, musiikki, urheilu ja uutiset. Kanavapaikka on 390. Kanava sisältyy Espanja -pakettiin. Canal 24 Horas on Espanjan yleisradion uutiskanava. Espanjankielinen kanava lähettää uutisia, reportaaseja ja ajankohtaisohjelmia. Kanava näkyy kanavapaikalla 391 ja sisältyy Espanja -pakettiin ja valinnaisena MIX -pakettiin.

 

 

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00. 
 

 

Error message