Vanhan watson -mobiilisovelluksen tuki päättyy 31.5. - päivitä sovelluskaupoista uuteen versioon.

Hyvä asiakkaamme.

Vanhan Watson-mobiilisovelluksen tuki päättyy 31.5.2017. Katsoaksesi Watsonin sisältöjä mobiililaitteellasi myös jatkossa, päivitä mobiililaitteissasi oleva Watson-sovellus AppStore ja Google Play -sovelluskaupoista ladattavissa olevaan uuteen versioon. Uuden sovelluksen myötä Windows Phone -tuki päättyy. 

Lataa uusi sovellus kaikkiin mobiililaitteisiisi, muistathan, että yhtä Watson-tunnusta voi käyttää viidessä eri laitteessa. 


Käyttäjäystävällinen sovellus

Uusi sovellus on entistäkin käyttäjäystävällisempi. Tv-ohjelmien ja vuokraamoelokuvien selailu käy nopeammin, live-tv-ohjelmasta toiseen siirtymistä on helpotettu ja ohjelmien kelaaminenkin on uudistunut. Sovelluksessa voit myös napata vinkkejä omiin tallennuksiin, sillä etusivun "Tallennetuimmat" -osiosta voit kurkata mitä muut Watson-käyttäjät ovat tallentaneet.

Watsonin mobiilisovelluksella voit katsoa ohjelmia puhelimella tai tabletilla. Sovelluksessa voit katsoa oman arkistosi tallenteita sekä suorana useita peruskanavia, vuokraamon leffoja* sekä ohjelmakirjastojen, kuten Foxin ja National Geographicin ohjelmia. (*iOS laitteella voit katsoa Vuokraamon elokuvia, kun vuokraat leffan ensin selaimella tai älytelevisiosovelluksella/boksilla). Sovelluksessa voit tehdä myös tallennuksia missä ikinä Suomen rajojen sisällä liikutkaan. 

Onko käytössäsi Watson-älytelevisiosovellus tai -boksi?
Jos käytössäsi on Watson-älytelevisiosovellus tai -boksi, uusi mobiilisovellus toimii myös televisiosi kaukosäätimenä. Katso tästä miten!

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

 

Error message