22.5.2020

Nordic Entertainment Group (NENT Group), Pohjoismaiden johtava suoratoistopalvelu uudistaa maksu-tv-kanavansa kaikissa Pohjoismaissa. Kesäkuusta lähtien Viasatin korvaa uusi brändi-ilme, jonka yhteydessä kanavien ja pakettien nimet, logot sekä visuaalinen ilme muuttuvat.  

NENT Group yhdenmukaistaa ja uusii maksu-tv-kanavabrändinsä alkukesästä kaikissa Pohjoismaissa. Uudelleenbrändäys koskee kaikkia Viasatin kanavia ja kanavapaketteja. Kanavat tulevat jatkossa olemaan:

  • Kotimaiset urheilukanavat: V Sport Urheilu, V Sport Jääkiekko, V Sport Jalkapallo
  • Yhteispohjoismaiset urheilukanavat: V Sport 1, V Sport Premium, V Sport Ultra HD, V Sport Golf, V Sport Football, V Sport Hockey
  • Elokuvakanavat: V Film Premiere, V Film Action, V Film Family, V Film Hits

Mika Nurminen, Head of Wholesale Finland, NENT Group: “Uusi päivitetty brändi-ilme mahdollistaa tv-kanaviemme modernisoinnin, luopumatta kuitenkaan ikonisesta V-logostamme, joka on viimeisen 30 vuoden ajan viestinyt laadukkaista elokuvasisällöistä sekä kiinnostavimmista urheiluliigoista. Uudelleenbrändäyksen myötä tulemme vahvistamaan tätä mielikuvaa entisestään myös tulevina vuosina.”

 

30.4.2020

WiFi4EU on EU:n aloite, jolla halutaan tarjota kansalaisille ilmainen WiFi-yhteys julkisilla paikoilla. 
Laitilan Kaupunki haki EU-rahoitusta tuolle hankkeelle Laitilan Puhelimen ideoimana. Näin päästiin hyödyntämään keskusta-alueelle rakennettua huippunopeaa valokuituverkkoa, Laitilan Metroa.

Laitilassa avoin Wifi4EU-verkko on käytettävissä alla mainituissa toimipisteissä.

  • Kaupungintalon aula
  • Terveyskeskus
  • Kirjasto
  • Tori
  • Kappelimäen koulu
  • Varppeen koulu
  • Nuorisotalo

Verkkoon liittyminen ei vaadi salasanaa.

Lue tästä lisää hankkeesta.

 

24.3.2020

Koronaviruksen vuoksi suuri osa merkittävistä urheilusarjoista on tauolla. Tämä vaikuttaa C Moren ja Viasatin kanavapakettien sisältöihin näiden lajien osalta. Tämän johdosta on seuraavat muutokset tehty kanavapaketteihin:

* Viasatin urheilupaketteihin (Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko ja Golf) on lisätty kaikki Viasat Kulta -kanavapaketin sisällöt (sarjat, elokuvat, lastenohjelmat)
* Viasatin kanavapakettien Kulta, Urheilu, Jalkapallo ja Jääkiekko hinta muuttuu 16.3.2020 eteenpäin hinnaksi 19,95€/kk. 
* Muutoksilla ei vaikutusta Viasat Viihde (leffat ja sarjat) -kanavapakettiin

* C More Sport tilauksille on lisätty katsottavaksi C More Totalin sisällöt (sarjat, elokuvat, lastenohjelmat)
* C More Sport- ja C More Total -kanavapakettien hinta on 1.3.2020 alkaen 12,95€/kk
* Muutoksilla ei vaikutusta C More (leffat ja sarjat) -kanavapakettiin

Muutokset ovat voimassa toistaiseksi, tilanteen vaatiman ajan. 
C More ja Viasat pyrkivät hankkimaan uutta mielenkiintoista sisältöä tarjontaansa tästä poikkeustilasta huolimatta.

10.3.2020

Tietojen kalasteluyrityksiä tehdään sähköpostitse kiihtyvällä tahdilla. Mitään henkilökohtaisia tietoja kuten käyttäjätunnuksia ja salasanoja ei pidä antaa sähköpostikyselyihin.

Me emme koskaan kysele tällaisia asioita asiakkailtamme sähköpostitse!

30.1.2020

Uudeksi TV-korttikanavaksi on lisätty 29.1. TRT World uutiskanava. Kanava on Turkin valtion kansainvälinen uutiskanava, joka lähettää uutisia 24h vuorokaudessa englanninkielellä. Kanavapaikka on 356.
Muut korttikanavat ovat Fox HD, National Geographic HD ja kuukausittain vaihtuva bonuskanava. Nämä kaikki kanavat näet pelkällä korttimaksulla, 2,90€/kk.

Saksa -pakettiin on lisätty Vox -kanava ja L-pakettiin Wild TV. Nämä lisäykset on tehty myös 29.1. Vox -kanava on saksankielinen kanava, joka keskittyy ohjelmistossaan amerikkalaisiin dokumentteihin ja TV-sarjoihin. Kanava näkyy kanavapaikalla 370. Wild TV on kanadalaisen tv-yhtiön kanava, jonka ohjelmiston pääteemoja ovat metsästys, kalastus, vaeltaminen. Kanava on englanninkielinen. Kanavapaikka on 231.
Vastaavasti Vox -kanava poistuu  L-paketista ja Wild TV Saksa -paketista 11.2.20. Kanavat lisättiin yllä mainittuihin kanavapaketteihin (29.1). Kanavat siirtyivät näin kanavapaketteihin, jotka parhaiten vastaavat kanavien ohjelmasisältöä.

TVE International ja Canal 24 Horas kanavat muuttuvat 3.2. teräväpiirtokanaviksi (HD). Kanavien katseluun tarvitaan jatkossa HD-yhteensopiva laite, joka pitää linkittää TV-korttiin. TVE International on espanjankielinen kanava, jonka ohjelmistoon kuuluvat elokuvat, sarjat, musiikki, urheilu ja uutiset. Kanavapaikka on 390. Kanava sisältyy Espanja -pakettiin. Canal 24 Horas on Espanjan yleisradion uutiskanava. Espanjankielinen kanava lähettää uutisia, reportaaseja ja ajankohtaisohjelmia. Kanava näkyy kanavapaikalla 391 ja sisältyy Espanja -pakettiin ja valinnaisena MIX -pakettiin.

 

 

 

5.12.2019

Keskustan ja Ilomäen alueella suoritetaan kaapeli-TV -verkon huolto- ja asennustöitä maanantaina 9.12. klo 9 - 14.

TV kanavat ovat pimeinä ainakin osan aikaa. Pahoittelemme häiriötä.

 

ystävällisin terveisin

Laitilan Puhelin Osk, asiakaspalvelu

26.11.2019

KaapeliTV-verkon signaalimuutos on tehty. Nyt voit tehdä kanavahaun. Vaikka osa peruskanavista näkyy automaattisesti, kannattaa kanavat kuitenkin virittää uudelleen, jotta varmistat, että kaikki uudetkin kanavat näkyvät. Modernit TV:t tekevät tämän kanavahaun omatoimisesti, mutta useissa laitteissa haku pitää kuitenkin tehdä itse. Maksukanavat aukeavat asteittain päivän aikana.

Tarjoamme viritysapua tarvittaessa, lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

29.10.2019

Kaapeli-TV:n kanavapalveluja koskeva sisältösopimus uudistuu ja vaihdamme signaalin toimittajaa. Muutos vaikuttaa kaapeli-TV-verkon kanavasisältöön, kanavapaikkoihin ja tilaamiisi maksutv-tuotteisiin.

KAAPELI-TV-MUUTOS TEHDÄÄN TIISTAINA 26.11.2019 AAMUPÄIVÄN AIKANA (aikataulumuutokset mahdollisia)
Tämän johdosta TV-kanavat tulee virittää uudelleen. Modernit TV:t tekevät kanavahaun omatoimisesti, mutta useissa laitteissa haku pitää kuitenkin tehdä itse. Tarjoamme viritysapua tarvittaessa, lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Mahdolliset vastaanottimeesi tekemät omat asetukset ja ajastetut tallennukset on muutoksen jälkeen tehtävä uudelleen. Mikäli olet tallentanut maksukanavilta ohjelmia, eivät nämä tallenteet näy enää muutoksen jälkeen.

Kanavapakettien sisällöt uudistuvat

Uudistuksen yhteydessä joidenkin kanavapakettien sisältö ja hinnat muuttuvat ja osa kanavapaketeista ja/tai kanavista poistuu.

Uusina kanavina peruskanaviin tulevat LIV HD, JIM HD ja Paramount Network HD. Uudessa kanavatarjonnassa on maksuttomia peruskanavia yli 30. Uuteen kanavavalikoimaan tulee huomattava määrä uusia kanavia ja kanavapaketteja, joita voi halutessaan tilata. Tilauksen voi tehdä asiakaspalvelussamme. Tutustu uusiin kaapeli-tv:n kanavapaketteihin tästä.

C Moren ja Viasatin kaikki kanavapaketit sekä TotoTV säilyvät ennallaan. Ainoastaan C More Sportin ja Viasat Urheilun yhteispaketti päättyy. Nykyiset Al Jazeera, ETV, Rossija, Svenska, Turk, S/M/L -kanavapaketit, Brazzers TV, Active Sports ja Mix 4/8/12 -kanavapaketit poistuvat valikoimasta.

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi TV-kortti, se säilyy, joten älä hävitä sitä. TV-kortti sisältää automaattisesti Fox HD- ja National Geographic HD -kanavat sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan.

Uutena meillä tulevat palveluvalikoimaan myös suoratoistokanavat Viaplay ja C More. Uudet Viasat -tilaajat sekä uudet C More Sport ja Total -tilaajat (6/12 kk määräaikainen sopimus) saavat meiltä halutessaan tunnukset suoratoistopalveluun, joilloin voi katsella sisältöä missä tahansa ja millä laitteella tahansa.

Viasatin kanavista Jääkiekko, Jalkapallo, Urheilu, Urheilu HD ja Film Hits kanavat ovat vapaassa katselussa kolmen päivän ajan 26.11.2019 alkaen. 

Lisätietoa kaapeli-TV-muutoksesta saat asiakaspalvelustamme. Kotisivuillemme tulemme myös päivittämään ajantasalla olevaa tietoa muutoksesta.

 

Ohjeita kanavahakuun:

Digitan yleisohje kanavahakuun. 

Traficomin yleisohje kanavahakuun. 

Muutosta koskevat asiakastiedotteet:

- Tiedote kaapeli-TV -asiakkaille

- Tiedote TV-kortti -asiakkaille

- Tiedote taloyhtiön asukkaille

- Uudet kaapeli-tv kanavapaketit 26.11.2019 alkaen

 

 

26.8.2019

 

Puhelinosuuskunta alkaa myydä Telian kuluttaja- ja yritysasiakastuotteita Turun ja Porin väliin jäävällä alueella. Puhelinosuuskunta saa hoidettavakseen markkina-alueen, jolla ei ole ollut Telian tuotteiden ja palveluiden edustajaa

Puhelinosuuskunta edustaa jatkossa Vakka-Suomen alueella Telian tuotteita ensisijaisesti matkapuhelinpalveluissa. Edustuksen myötä osuuskunnan LPO Mobiili -palvelu muuttuu Telian palveluksi. ”Lähestymme Puhelinosuuskunnan oman matkapuhelinpalvelun asiakkaita ja haemme yhdessä heidän kanssaan sopivan Telian matkapuhelinpalvelun, jolla asiakas voi jatkaa matkapuhelimensa käyttöä muutoksen jälkeen”, toteaa toimitusjohtaja Jouni Parkkonen, ja jatkaa: ”Toki asiakas voi myös tulla myymäläämme käymään, jossa etsimme yhdessä hänelle sopivimman Telian matkapuhelinpalvelun.”

Puhelinosuuskunnan yhteistyö Telian kanssa laajenee nykyisestä LPO Mobiili -tuoteyhteistyöstä Telian palveluiden Premium -tasoiseksi edustajaksi. ”LPO Mobiili -asiakkaammehan ovat jo muutaman vuoden ajan käyttäneet palvelussaan yksinomaan Telian matkapuhelinverkkoa, joten siirtymä kumppanin kanssa eteenpäin sujuu saumattomasti”, toteaa Parkkonen.

Myös Puhelinosuuskunnan palveluvalikoima laajenee. Laitilan Puhelin saa edustukseensa Telian laajat ja ajantasaiset yrityksille suunnatut tuotteet ja palvelut.  ”Pystymme toimittamaan niitä yritysasiakkaille sekä oman Laitilan Metro -palvelumme lisäpalveluina, että myös erikoispalveluina vuokraamalla niitä varten valokuituyhteyksiä tukkupalveluna Telialle”, Parkkonen kertoo.

Puhelinosuuskunta saa palveluvalikoimaansa myös Telia TV:n. Telia TV:n myötä asiakkaat saavat käyttöönsä Telian suosittuja ohjelmasisältöjä, kuten esim. jääkiekon SM-liigan.

”Tarjoamme lisäksi Puhelinosuuskunnan rakentamaa kattavaa valokuituverkkoa Laitilassa tulevaisuudessa Telian verkonrakennuksen tarpeisiin”, kertoo Parkkonen

Nyt käynnistetty yhteistyö kytkee Puhelinosuuskunnan jatkossa tiiviisti Telia -tuotteiden alle. Teletoimialan kehitysvauhti on kova. Uusien tuotteiden kehittelyssä ja ylläpidossa tarvitaan laajoja resursseja, että ne säilyvät kilpailukykyisinä. Telepalvelut muuttuvat entistä enemmän pois tekniikasta kohti palveluita ja sisältöjä. ”Ison toimijan kumppanuus on meille paikallisena palveluiden toimittajana apu tulevaisuuden haasteissa.”, Parkkonen perustelee.

 

Lisätietoja:                           toimitusjohtaja Jouni Parkkonen, puh. 0440 123 200

31.5.2019

Tuotantoyhtiö Discovery on ilmoittanut seuraavista kanavamuutoksista, jotka vaikuttavat myös kaapeliTV -verkon kanavatarjontaan:

* Discovery Channel HD aloittaa lähetykset 1.7.19. Kanavapaikka on 218.
* Travel Channel muuttuu teräväpiirtokanavaksi (HD) 1.7.19, jolloin normaalitarkkuudella näkynyt Travel Channel (SD) poistuu jakelusta. Kanavapaikka on 103.
* Discovery World ja Discovery HD Showcase poistuvat jakelusta 30.6.19.

 Ym. muutosten vaikutus MIX -kanavapakettitilauksiin:

* Discovery HD Showcase -tilaus muutetaan automaattisesti Discovery Channel HD -tilaukseksi.
* Discovery World -kanavan poistuessa voi asiakas valita tilalle uuden kanavan laajasta MIX -kanavavalikoimasta
* Travel Channel SD -kanavan poistuessa ja Travel Channel HD -kanavan tullessa tilalle tarvitaan ko. kanavan katseluun HD-laitteet ja korttilinkitys.

Ym. muutosten vaikutus S -kanavapakettitilauksiin:

* Discovery Channel HD -kanava lisätään kanavapakettiin
* Travel Channel -kanavan muuttuessa HD -teräväpiirtokanavaksi tarvitaan katseluun HD -laitteet.

Mikäli kanavavalikoimaan haluaa muutoksia, voi tällöin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Meiltä myös lisätietoja kanavamuutoksista.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Uusia HD -kanavia jakeluun

25.6.19 lisätään kaapeliTV -verkon kanavatarjontaan kaksi uutta HD -kanavaa: musiikkikanavat Mezzo HD ja Mezzo Live HD. Kanavat lisätään MIX -kanavatarjontaan.

Pages

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00. 
 

 

Error message