19.10.2020

Televisioviikkoa vietetään taas 19.-25.10. ja viikko huipentuu perjantaina 23.10. klo 18 alkavaan HD-kanavien vapaaseen katseluun. Näet viikonlopun ajan huippu-urheilua sekä mielenkiintoisia dokumentteja useilta HD-kanavilta.

Alla luetellut kanavat ovat 23.-25.10. vapaassa katselussa:

C More:
* C More Sport 1 HD (kanavapaikka 410)
* C More Sport 2 HD (411)
* C More Max 2 HD (413)

Discovery:
* Discovery HD (101)
* Animal Planet HD (131)

Viasat World:
* V Sport Jääkiekko HD (480)
* V Sport Urheilu HD (464)
* V Sport Golf HD (462)

* Viasat History HD (493)
* Viasat Esplore HD (491)
* Viasat Nature HD (495)

 

1.11.2020 KTV-verkkoon lisätään uusina kanavina C More Max 2 HD ja Godare ruokakanava

C More Max 2 HD -kanava sisältää monipuolisen kattauksen uutisia ja urheilua. Kanavalta löytyy mm. Liiga otteluita, raveja, La Liga jalkapalloa sekä F1 vapaita harjoituksia. Kanava lisätään C More Sport ja C More Total -kanavapaketteihin kanavapaikalle 413. C More Max 2 HD -kanavaan pääset tutustumaan veloituksetta aj. 23.-31.10.2020.

Godare ruokakanava on suunnattu kaikenikäisille kokkauksesta kiinnostuneille. Kanava tarjoaa yhdistelmän kansainvälisiä ja uusia ruotsalaisia ruokaohjelmia, inspiroiden kotikeittiötä monella tasolla! Kanava lisätään Ruotsi -pakettiin kanavapaikalle 285.
 

 

12.10.2020

Laitilan Puhelin järjestää kaikille avoimen valokuvakilpailun, jossa aiheena on ”Miten moderni tietotekniikka näkyy jokapäiväisessä elämässäni”. Kilpailuaika on 12.10.-30.10.2020.

Raati, johon kuuluu edustaja Laitilan Kuvaajista ja Laitilan Puhelimesta, valitsee voittajakuvan.
Kuva julkaistaan Laitilan Puhelin Osk:n vuoden 2021 vuosikalenterissa. Voittaja saa 100€:n arvoisen tuotelahjakortin Laitilan Puhelimen myymälään.

Ohjeet ja säännöt kilpailuun löydät tästä.

 

7.10.2020

Suomen pitkät välimatkat, vaihteleva maasto ja sääolosuhteet sekä jatkuvasti kasvava tietoliikenne asettavat digitaaliselle infrastruktuurille korkeat vaatimukset. Toimiva verkkoyhteys on alueen vetovoiman kannalta kriittinen - ja tulevaisuudessa sen rooli vain kasvaa.

Huippunopea nettiyhteys tuo palvelut ekologisesti lähelle ihmistä ja tukee energiatehokkaiden ratkaisujen rakentamista. Luotettava valokuituyhteys mahdollistaa toimivat verkkopalvelut joka puolella harvaan asuttua Suomea ja edistää siten alueellista tasa-arvoa. Valokuituverkkojen rakentaminen tukee paikallista yritystoimintaa ja monipaikkaista asumista. Kattavaa valokuituverkkoa tarvitaan myös tulevaisuuden mobiiliyhteyksien rungoksi.

– Jokaiseen asuin- ja yrityskiinteistöön sijainnista riippumatta tarvitaan nopea ja luotettava nettiyhteys. Sellainen, jonka kapasiteetti on lähes loputon ja johon sää ei vaikuta, sanoo Finnet-liiton toimitusjohtaja Jarmo Matilainen.

Mikäli verkkoyhteyksiin ei panosteta valtakunnallisesti, osa tulevaisuuden palveluista ei ole kaikkialla saavutettavissa ja epätasa-arvo alueiden välillä syvenee.

– 10 vuoden kuluttua verkkoyhteys on asumisen kannalta kaikkein tärkein, siihen kytkeytyvät niin sähkö- kuin vesiverkostokin. Kunnollinen verkkoyhteys vaikuttaakin hyvin voimakkaasti alueen elinvoimaan, toteaa Matilainen.

Matilainen muistuttaa, että tulevaisuuden tietoliikenneverkon rakentamiseksi tarvitaan yhteistyötä. Alan toimijoiden sekä päättäjien ja vaikuttajien on yhdessä panostettava valokuituliittymien rakentamisen edistämiseen ja siten varmistettava alueellinen vetovoima ja tasa-arvo.

Puolen miljardin investointi valokuituyhteyksiin

Suomi tarvitsee kuitua -hankkeen taustalla olevan Finnet-liiton jäsenyhtiöt aikovat investoida valokuituyhteyksiin 500 miljoonaa euroa vuoteen 2030 mennessä. Investoinnin voimin puolet Suomen miljoonasta omakotitalokiinteistöstä sekä tuhannet 5G-tukiasemat voitaisiin liittää huippunopeaan valokuituverkkoon.

Tällä hetkellä Suomen tietoliikenneyhteydet nojaavat voimakkaasti mobiiliverkkoon. Suomi tavoittelee nousua tietoliikenneverkkojen kärkimaaksi, mutta on kiinteiden laajakaistayhteyksien osalta vielä alle EU:n keskitasoa.

Digitaaliset palvelut, etätyöt sekä etäkoulutus yleistyvät ja kasvavat kiihtyvällä tahdilla. Jotta tilanne ei kehittyisi palvelukehityksen pullonkaulaksi, ovat Finnet-liittoon kuuluvat kotimaiset tietoliikenneyhtiöt ilmoittaneet olevansa valmiita mittaviin valokuituinvestointeihin.

– Edellisen kymmenen vuoden aikana jäsenyhtiömme investoivat valokuituun jo noin 300 miljoonaa euroa. On hienoa nähdä kotimaisten yhtiöiden kasvattavan investointivalmiuttaan, vaikka ajat ovatkin kaikille kovat, Matilainen kertoo.

 

2.10.2020

Voit lukea Laitilan Sanomissa 2.10.2020 julkaistun haastattelun Hilkka Huhtamaasta ja valokuidusta tästä.

18.9.2020

Tällä kaudella pääset seuraamaan jääkiekon Liigasarjaa kaapelitelevision kautta mukavasti kotisohvallasi. Telia Liigapassi tuo kotiisi kaikki ottelut suorina lähetyksinä ja vielä teräväpiirtona.

Telia Liigapassi sisältää:

 • 7 HD - kanavaa, joissa näytetään kaikki Liigan ottelut, kaikkien joukkueiden kaikki pelit.

 • studiokanavan, jossa asiantuntijat tekevät analyysejä ennen ja jälkeen otteluiden.

 • kanavanumerot 191 - 198

Paketti tilattavissa kaapeliTV-verkkoon. Katselu edellyttää TV-korttia (2,90€/kk) sekä HD-kortinlukijaa. Telia Liigapassin hinta on 27,90€/kk. Laskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun kauden viimeinen peli pelataan. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain.

 

Soita tai tule käymään myymälässämme ja tilaa paketti. Ole mukana ensimmäisestä aloituskiekosta lähtien!

 

11.9.2020

Laitilan Puhelin Osk:n osuuskuntakokouksen uusi kokouspaikka on Laitilan Kaupungintalolla, valtuustosalissa, osoite Keskuskatu 30, Laitila. Ajankohta sama ti 15.9.2020 klo 18.00.

Koronaviruspandemian (COVID-19) aiheuttaman tartuntariskin pienentämiseksi osuuskuntakokous pyritään pitämään kestoltaan mahdollisimman lyhyenä eikä tilaisuudessa ole tarjoilua.

Varaudumme pandemiaan myös jakamalla kaikille halukkaille kasvomaskit ja kertakäyttökäsineet. Pyydämme kaikkia käyttämään käsidesiä ja huomioimaan turvaetäisyydet.

Ethän saavu kokouspaikalle, jos koet olevasi kipeä tai epäilet altistuneesi virukselle tai jos lähipiirissäsi on sairastuneita tai koronaepäilys.

 

28.8.2020

Laitilan Puhelin Osk:n jäsenet kutsutaan osuuskunnan varsinaiseen kokoukseen tiistaina 15.9.2020 klo 18.00.

Kokous pidetään Osuuskunnan toimitalolla, osoitteessa Mikaelinkatu 2, LAITILA.

Kokouksessa käsitellään:

 • hallituksen toimintakertomus, tilinpäätös käsittäen tuloslaskelman ja taseen liitetietoineen, sekä tilintarkastuskertomus vuodelta 2019
 • päätetään tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta vuodelta 2019
 • päätetään toimenpiteistä, joihin vahvistetun taseen mukainen ylijäämä antaa aihetta
 • päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle tilikaudelta 2019
 • määrätään hallituksen jäsenten palkkiot sekä matka- ja ansiomenetystenkorvausten perusteet
 • valitaan tarvittavat hallituksen jäsenet
 • valitaan yksi varsinainen tilintarkastaja ja yksi varatilintarkastaja, ellei varsinainen tilintarkastaja ole hyväksytty tilintarkastusyhteisö
 • päätetään Osuuskunnan hallituksen esityksestä; liittyen jäsenen tekemään aloitteeseen sääntöjen 14 kohdan muuttamiseksi

Tilinpäätösasiakirjat ovat jäsenten nähtävinä perjantaista 4.9.2020 lukien osuuskunnan internet-sivuilla osoitteessa http://www.laitilanpuhelin.fi, sekä myös osuuskunnan toimitalolla, Mikaelinkatu 2, LAITILA.

Osallistumisoikeus kokoukseen on sellaisella osuuskunnan jäsenellä, jolla on vähintään yksi hallituksen rekisteröimä osuus. Voidakseen osallistua kokoukseen jäsenen on ilmoittauduttava etukäteen, joko puhelimitse: (02) 85 801 tai sähköpostilla: lpo@laitilanpuhelin.fi, perjantaihin 11.09.2020 klo 14.00 mennessä.

Kokouksen esityslista

Vuosikertomus 2019

 

Laitilassa 11.8.2020

Laitilan Puhelin Osk
Hallitus

 

 

22.5.2020

Nordic Entertainment Group (NENT Group), Pohjoismaiden johtava suoratoistopalvelu uudistaa maksu-tv-kanavansa kaikissa Pohjoismaissa. Kesäkuusta lähtien Viasatin korvaa uusi brändi-ilme, jonka yhteydessä kanavien ja pakettien nimet, logot sekä visuaalinen ilme muuttuvat.  

NENT Group yhdenmukaistaa ja uusii maksu-tv-kanavabrändinsä alkukesästä kaikissa Pohjoismaissa. Uudelleenbrändäys koskee kaikkia Viasatin kanavia ja kanavapaketteja. Kanavat tulevat jatkossa olemaan:

 • Kotimaiset urheilukanavat: V Sport Urheilu, V Sport Jääkiekko, V Sport Jalkapallo
 • Yhteispohjoismaiset urheilukanavat: V Sport 1, V Sport Premium, V Sport Ultra HD, V Sport Golf, V Sport Football, V Sport Hockey
 • Elokuvakanavat: V Film Premiere, V Film Action, V Film Family, V Film Hits

Mika Nurminen, Head of Wholesale Finland, NENT Group: “Uusi päivitetty brändi-ilme mahdollistaa tv-kanaviemme modernisoinnin, luopumatta kuitenkaan ikonisesta V-logostamme, joka on viimeisen 30 vuoden ajan viestinyt laadukkaista elokuvasisällöistä sekä kiinnostavimmista urheiluliigoista. Uudelleenbrändäyksen myötä tulemme vahvistamaan tätä mielikuvaa entisestään myös tulevina vuosina.”

 

30.4.2020

WiFi4EU on EU:n aloite, jolla halutaan tarjota kansalaisille ilmainen WiFi-yhteys julkisilla paikoilla. 
Laitilan Kaupunki haki EU-rahoitusta tuolle hankkeelle Laitilan Puhelimen ideoimana. Näin päästiin hyödyntämään keskusta-alueelle rakennettua huippunopeaa valokuituverkkoa, Laitilan Metroa.

Laitilassa avoin Wifi4EU-verkko on käytettävissä alla mainituissa toimipisteissä.

 • Kaupungintalon aula
 • Terveyskeskus
 • Kirjasto
 • Tori
 • Kappelimäen koulu
 • Varppeen koulu
 • Nuorisotalo

Verkkoon liittyminen ei vaadi salasanaa.

Lue tästä lisää hankkeesta.

 

24.3.2020

Koronaviruksen vuoksi suuri osa merkittävistä urheilusarjoista on tauolla. Tämä vaikuttaa C Moren ja Viasatin kanavapakettien sisältöihin näiden lajien osalta. Tämän johdosta on seuraavat muutokset tehty kanavapaketteihin:

* Viasatin urheilupaketteihin (Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko ja Golf) on lisätty kaikki Viasat Kulta -kanavapaketin sisällöt (sarjat, elokuvat, lastenohjelmat)
* Viasatin kanavapakettien Kulta, Urheilu, Jalkapallo ja Jääkiekko hinta muuttuu 16.3.2020 eteenpäin hinnaksi 19,95€/kk. 
* Muutoksilla ei vaikutusta Viasat Viihde (leffat ja sarjat) -kanavapakettiin

* C More Sport tilauksille on lisätty katsottavaksi C More Totalin sisällöt (sarjat, elokuvat, lastenohjelmat)
* C More Sport- ja C More Total -kanavapakettien hinta on 1.3.2020 alkaen 12,95€/kk
* Muutoksilla ei vaikutusta C More (leffat ja sarjat) -kanavapakettiin

Muutokset ovat voimassa toistaiseksi, tilanteen vaatiman ajan. 
C More ja Viasat pyrkivät hankkimaan uutta mielenkiintoista sisältöä tarjontaansa tästä poikkeustilasta huolimatta.

Pages

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00. 
 

 

Error message