12.2.2019

Tutustu C Moren urheilutarjontaan 15.-17.2.

C More on mukana valtakunnallisessa televisioviikossa. Tulevana viikonloppuna katsojia hemmotellaan, kun C More Max, C More Sport 1 ja C More Sport 2 -kanavat avataan vapaasti katsottaviksi. C Moren urheiluviikonloppu tarjoilee kurkistuksen suomalaisten suosikkilajeihin. C Moren urheiluelämyksiin pääsee tutustumaan seuraavien sarjojen kautta: jalkapallon LaLiga, jääkiekon SHL, ATP 500-tennis, yleisurheilun hallikisat, Golfin PGA Tour ja ravit.   

Tutustu C More urheilutarjontaan 15.-17.2.2019 tästä.

MTV Oy:n C More -tuoteperheeseen kuuluu C More -suoratoistopalvelu ja operaattoreiden kautta tilattavat C More -kanavapaketit. C More -kanavat saatavilla kaikkiin jakeluteihin standardi- ja HD-laadulla. Ajalla 15.-17.2. vapaasti katsottavissa olevat kanavat: C More Max (SD ja HD), C More Sport 1 ja 2 (SD ja HD). C More esittää leffat ja sarjat Hollywoodista, pohjoismaista ja Suomesta. Tulevana keväänä C Moren urheilutarjonta pitää sisällään kaikki F1-kauden, MotoGP:n, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, Timanttiliigan, LaLigan ja jääkiekon MM-kisojen tapahtumat suorina lähetyksinä.  

 

Mukavaa viikonloppua!

C More

Laitilan Puhelin Osk, asiakaspalvelu

 

11.2.2019

Huoltokatkos koko Laitilan alueella 13.2. klo 0.00-6.00 välisenä aikana. Huoltokatkoksen aikana palveluissa esiintyy katkoksia.

Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

ystävällisin terveisin

Laitilan Puhelin Osk, asiakaspalvelu

11.2.2019

Katkos koskee Vaimaron alueella kaikkia lankapuhelin, laajakaista ja kuituasiakkaita.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa.

 

ystävällisin terveisin

Laitilan Puuhelin Osk, asiakaspalvelu

15.1.2019

MTV Finland- ja TLC -kanavien HD-versiot on lisätty 15.1.2019 kaapeliTV-verkon jakeluun. Kanavat kuuluvat peruskanaviin eli näkyvät teräväpiirtolaitteilla veloituksetta kaikilla kaapeliTV -asiakkaillamme. MTV Finland HD:n kanavanumero on 61 ja TLC HD:n 31.

26.11.2018
Golfia esitetään jatkossa muilla C Moren kanavilla.
C More esittää maailman parasta golfia myös vuonna 2019, vaikka erillinen C More Golf HD -kanava päättyy 31.12.2018. Huipputasoinen PGA Tour jatkuu entiseen tapaan C More Sport -kanavilla ja C More -ohjelmakirjastossa.
PGA Tour pyörii lähes vuoden ympäri. Suorat lähetykset esitetään jokaisesta kisasta torstaista sunnuntaihin. Vuoden kohokohtiin kuuluu mm. The Players Championship, jota kutsutaan ”viidenneksi Major-turnaukseksi”. PGA Tourilla pelaavat käytännössä kaikki maailman parhaat pelaajat.
 
14.11.2018

Kaikki nykyiset LPO Mobiili- ja LPO Reissunetti -liittymät tulevat uudistumaan 2.1.2019. Näitä uusia 4G-liittymiä tehdään jo nyt!

Valittavana on nykyistä enemmän liittymävaihtoehtoja. Näistä löytyy jokaiselle jotakin. Voit valita itsellesi LPO Perusliittymän, jossa puhelut ja tekstiviestit veloitetaan käytön mukaan. Tähän liittymään on mahdollista liittää halutessaan myös datapaketti. Datan määrä on rajaton. Toisena vaihtoehtona ovat pakettiliittymät: Laitila 120-, Laitila 600- tai Laitila Tuhat -paketti, jotka sisältävät tietyn määrän puhetta ja tekstiviestiä sekä rajattomasti dataa. Myös pelkästään datakäyttöön tarkoitettuja liikkuva laajakaista -liittymiä on tarjolla. Niitä ovat LPO liikkuva laajakaista 4G perus ja 4G teho. Liittymien sisältöihin ja hintoihin pääset tutustumaan tästä.

Tule tutustumaan uusiin liittymävaihtoehtoihin! Katsotaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva liittymä.

 

(kaikkille nykyisille LPO Mobiili -asiakkaillemme on tulossa kirje, jossa kerrotaan muutoksesta. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat muutoksen kirjeessä mainittuun automaattiseen liittymätyypin vaihtoon)

 

3.10.2018

Tarjoamamme WatsonTV -palvelu päättyy 31.12.2018. Palvelun toimittajana oleva Elisa Oyj on irtisanonut nykyisen sopimuksen kanssamme päättymään vuodenvaihteessa.
Haemme koko ajan uutta, korvaavaa ja parempaa palvelua nyt päättyvän palvelun tilalle.

Tiedote/WatsonTV -palvelun sopimus päättyy

Pahoittelemme palvelun päättymisestä aiheutuvaa harmia. Lisätietoja muutoksesta saat asiakaspalvelustamme.

1.10.2018

Arvoisa asiakkaamme,

AinaCom suorittaa huoltotyön runkoverkossa KE 03.10. klo 00:00 – 06:00 välisenä aikana.

Huoltotyö aiheuttaa lyhyitä satunnaisia katkoksia puheluliikenteeseen (arviolta 1 – 3 kpl muutaman minuutin katkoksia) klo 00:00 – 03:00 välisenä aikana.

 

Pahoittelemme huoltotyöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

AinaCom Oy

 

24.9.2018

KaapeliTV:n ja Watsonin kanavatarjontaan kuuluva Motorsport.tv on ilmoittanut 20.9. että se lopettaa lähetyksensä 30.9.2018.

Motorsport.tv on valinnaisena kanavana Watsonissa Elisa MIX S- pakettissa. KaapeliTV:ssä kanava on valinnaisena kanavana MIX8- ja MIX 12- paketeissa sekä kuuluu osana Active Sports -pakettia.

Motorsport.tv:n tilalle ei tule korvaavaa kanavaa. Mikäli sinulla on Motorsport.tv valinnaisena kanavana MIX -paketissa, kannattaa sen tilalle valita toinen kanava KaapeliTV:n/Watsonin valinnaisten kanavien listalta.

Pahoittelemme Motorsport.tv:n lähetysten päättymistä.

24.9.2018

Hyvä asiakkaamme,

 

Teemme Watson-palvelussa taustajärjestelmien huoltotöitä tiistaina 25.9. sekä keskiviikkona 26.9. klo 08:00 – 12:00 välisenä aikana, jolloin palvelussa esiintyy katkoksia.

Huoltotöiden aikana Watson-palvelun käyttäminen tai tallenteiden tekeminen kyseiselle ajalle ei ole mahdollista.

Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.
 

Ystävällisin terveisin
Watson asiakaspalvelu

 

 

Pages

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message