29.8.2019

Deutsche Welle muuttuu HD -kanavaksi 17.9.2019

MIX 8 ja MIX 12 kanavapakettien valinnainen kanava DEUTSCHE WELLE muuttuu kaapeliverkossa teräväpiirtoon 17.9.2019. Tämän jälkeen kanavan katsominen vaatii Cable HD Ready yhteensopivan TV:n tai digiboksin.

Deutsche Wellen HD -versio tulee vanhalle kanavapaikalleen 366.

 

Muutoksia Music Television kanaviin 1.10.2019

Music Television (MTV) kanaviin tulee muutoksia kaapeliverkossa 1.10.2019:
* Kaapeliverkon ilmaiskanava MTV Finland (Music TV) muuttuu Paramount Network -kanavaksi.
* MIX -kanavapaketteihin sisältyvä MTV Music - kanava muuttuu MTV-kanavaksi.

Kanavien kanavapaikat säilyvät ennallaan.

MTV -kanavien tilalle tuleva Paramount Network -kanava tulee esittämään MTV:n suosituimpien sarjojen lisäksi elokuvia.
MTV Music on esittänyt musiikkivideoita ja 1.10.2019 kanavan tilalle tuleva MTV esittää pääosin reality- ja komediasarjoja.
MIX-pakettiin on valittavissa tilalle useita muita samaan teemaan (musiikki) kuuluvia kanavia.

26.8.2019

 

Puhelinosuuskunta alkaa myydä Telian kuluttaja- ja yritysasiakastuotteita Turun ja Porin väliin jäävällä alueella. Puhelinosuuskunta saa hoidettavakseen markkina-alueen, jolla ei ole ollut Telian tuotteiden ja palveluiden edustajaa

Puhelinosuuskunta edustaa jatkossa Vakka-Suomen alueella Telian tuotteita ensisijaisesti matkapuhelinpalveluissa. Edustuksen myötä osuuskunnan LPO Mobiili -palvelu muuttuu Telian palveluksi. ”Lähestymme Puhelinosuuskunnan oman matkapuhelinpalvelun asiakkaita ja haemme yhdessä heidän kanssaan sopivan Telian matkapuhelinpalvelun, jolla asiakas voi jatkaa matkapuhelimensa käyttöä muutoksen jälkeen”, toteaa toimitusjohtaja Jouni Parkkonen, ja jatkaa: ”Toki asiakas voi myös tulla myymäläämme käymään, jossa etsimme yhdessä hänelle sopivimman Telian matkapuhelinpalvelun.”

Puhelinosuuskunnan yhteistyö Telian kanssa laajenee nykyisestä LPO Mobiili -tuoteyhteistyöstä Telian palveluiden Premium -tasoiseksi edustajaksi. ”LPO Mobiili -asiakkaammehan ovat jo muutaman vuoden ajan käyttäneet palvelussaan yksinomaan Telian matkapuhelinverkkoa, joten siirtymä kumppanin kanssa eteenpäin sujuu saumattomasti”, toteaa Parkkonen.

Myös Puhelinosuuskunnan palveluvalikoima laajenee. Laitilan Puhelin saa edustukseensa Telian laajat ja ajantasaiset yrityksille suunnatut tuotteet ja palvelut.  ”Pystymme toimittamaan niitä yritysasiakkaille sekä oman Laitilan Metro -palvelumme lisäpalveluina, että myös erikoispalveluina vuokraamalla niitä varten valokuituyhteyksiä tukkupalveluna Telialle”, Parkkonen kertoo.

Puhelinosuuskunta saa palveluvalikoimaansa myös Telia TV:n. Telia TV:n myötä asiakkaat saavat käyttöönsä Telian suosittuja ohjelmasisältöjä, kuten esim. jääkiekon SM-liigan.

”Tarjoamme lisäksi Puhelinosuuskunnan rakentamaa kattavaa valokuituverkkoa Laitilassa tulevaisuudessa Telian verkonrakennuksen tarpeisiin”, kertoo Parkkonen

Nyt käynnistetty yhteistyö kytkee Puhelinosuuskunnan jatkossa tiiviisti Telia -tuotteiden alle. Teletoimialan kehitysvauhti on kova. Uusien tuotteiden kehittelyssä ja ylläpidossa tarvitaan laajoja resursseja, että ne säilyvät kilpailukykyisinä. Telepalvelut muuttuvat entistä enemmän pois tekniikasta kohti palveluita ja sisältöjä. ”Ison toimijan kumppanuus on meille paikallisena palveluiden toimittajana apu tulevaisuuden haasteissa.”, Parkkonen perustelee.

 

Lisätietoja:                           toimitusjohtaja Jouni Parkkonen, puh. 0440 123 200

31.5.2019

Tuotantoyhtiö Discovery on ilmoittanut seuraavista kanavamuutoksista, jotka vaikuttavat myös kaapeliTV -verkon kanavatarjontaan:

* Discovery Channel HD aloittaa lähetykset 1.7.19. Kanavapaikka on 218.
* Travel Channel muuttuu teräväpiirtokanavaksi (HD) 1.7.19, jolloin normaalitarkkuudella näkynyt Travel Channel (SD) poistuu jakelusta. Kanavapaikka on 103.
* Discovery World ja Discovery HD Showcase poistuvat jakelusta 30.6.19.

 Ym. muutosten vaikutus MIX -kanavapakettitilauksiin:

* Discovery HD Showcase -tilaus muutetaan automaattisesti Discovery Channel HD -tilaukseksi.
* Discovery World -kanavan poistuessa voi asiakas valita tilalle uuden kanavan laajasta MIX -kanavavalikoimasta
* Travel Channel SD -kanavan poistuessa ja Travel Channel HD -kanavan tullessa tilalle tarvitaan ko. kanavan katseluun HD-laitteet ja korttilinkitys.

Ym. muutosten vaikutus S -kanavapakettitilauksiin:

* Discovery Channel HD -kanava lisätään kanavapakettiin
* Travel Channel -kanavan muuttuessa HD -teräväpiirtokanavaksi tarvitaan katseluun HD -laitteet.

Mikäli kanavavalikoimaan haluaa muutoksia, voi tällöin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Meiltä myös lisätietoja kanavamuutoksista.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Uusia HD -kanavia jakeluun

25.6.19 lisätään kaapeliTV -verkon kanavatarjontaan kaksi uutta HD -kanavaa: musiikkikanavat Mezzo HD ja Mezzo Live HD. Kanavat lisätään MIX -kanavatarjontaan.

20.5.2019

Kaapelitelevisioverkossa tehdään huoltotöitä keskiviikkona 22.5. klo 10-12 välisenä aikana.

Palvelussa saattaa esiintyä katkoksia huoltotöiden aikana.

Pahoittelemme huoltotöistä aiheutuvaa haittaa.

 

ystävällisin terveisin,

Laitilan Puhelin Osk, asiakaspalvelu

11.4.2019
Laitilan Puhelin Osk:n jäsenet kutsutaan osuuskunnan varsinaiseen kokoukseen to 25.04.2019 klo 18.00.
Kokous pidetään Osuuskunnan toimitalolla, osoitteessa Mikaelinkatu 2, LAITILA.
 
Kokouksessa käsitellään:
- hallituksen toimintakertomus, tilinpäätös käsittäen tuloslaskelman ja taseen liitetietoineen, sekä tilintarkastuskertomus vuodelta 2018
- päätetään tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta vuodelta 2018
- päätetään toimenpiteistä, joihin vahvistetun taseen mukainen ylijäämä antaa aihetta
- päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle tilikaudelta 2018
- määrätään hallituksen jäsenten palkkiot sekä matka- ja ansiomenetysten korvausten perusteet
- valitaan tarvittavat hallituksen jäsenet
- valitaan yksi varsinainen tilintarkastaja ja yksi varatilintarkastaja, ellei varsinainen tilintarkastaja ole hyväksytty tilintarkastusyhteisö
- käsitellään osuuskunnan jäsenen tekemä aloite sääntöjen 14 kohdan muuttamiseksi
 
Tilinpäätösasiakirjat sekä jäsenen tekemä sääntöjen muutosaloite kokonaisuudessaan ovat jäsenen nähtävinä perjantaista 12.4.2019 lukien osuuskunnan internet-sivuilla osoitteessa http://www.laitilanpuhelin.fi, sekä myös osuukunnan toimitalolla, Mikaelinkatu 2, Laitila.
 
Osallistumisoikeus kokoukseen on sellaisella osuuskunnan jäsenellä, jolla on vähintään yksi hallituksen rekisteröimä osuus. Voidakseen osallistua kokoukseen jäsenen on ilmoittauduttava etukäteen, joko puhelimitse: (02) 85 801, telefaksilla: (02) 85 023 tai sähköpostilla: lpo@laitilanpuhelin.fi, keskiviikkoon 24.4.2019 klo 14.00 mennessä.
 
                                                                                
 
 
 
 
Laitilassa 27.3.2019
Hallitus
 
 
15.1.2019

MTV Finland- ja TLC -kanavien HD-versiot on lisätty 15.1.2019 kaapeliTV-verkon jakeluun. Kanavat kuuluvat peruskanaviin eli näkyvät teräväpiirtolaitteilla veloituksetta kaikilla kaapeliTV -asiakkaillamme. MTV Finland HD:n kanavanumero on 61 ja TLC HD:n 31.

26.11.2018
Golfia esitetään jatkossa muilla C Moren kanavilla.
C More esittää maailman parasta golfia myös vuonna 2019, vaikka erillinen C More Golf HD -kanava päättyy 31.12.2018. Huipputasoinen PGA Tour jatkuu entiseen tapaan C More Sport -kanavilla ja C More -ohjelmakirjastossa.
PGA Tour pyörii lähes vuoden ympäri. Suorat lähetykset esitetään jokaisesta kisasta torstaista sunnuntaihin. Vuoden kohokohtiin kuuluu mm. The Players Championship, jota kutsutaan ”viidenneksi Major-turnaukseksi”. PGA Tourilla pelaavat käytännössä kaikki maailman parhaat pelaajat.
 
14.11.2018

Kaikki nykyiset LPO Mobiili- ja LPO Reissunetti -liittymät tulevat uudistumaan 2.1.2019. Näitä uusia 4G-liittymiä tehdään jo nyt!

Valittavana on nykyistä enemmän liittymävaihtoehtoja. Näistä löytyy jokaiselle jotakin. Voit valita itsellesi LPO Perusliittymän, jossa puhelut ja tekstiviestit veloitetaan käytön mukaan. Tähän liittymään on mahdollista liittää halutessaan myös datapaketti. Datan määrä on rajaton. Toisena vaihtoehtona ovat pakettiliittymät: Laitila 120-, Laitila 600- tai Laitila Tuhat -paketti, jotka sisältävät tietyn määrän puhetta ja tekstiviestiä sekä rajattomasti dataa. Myös pelkästään datakäyttöön tarkoitettuja liikkuva laajakaista -liittymiä on tarjolla. Niitä ovat LPO liikkuva laajakaista 4G perus ja 4G teho. Liittymien sisältöihin ja hintoihin pääset tutustumaan tästä.

Tule tutustumaan uusiin liittymävaihtoehtoihin! Katsotaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva liittymä.

 

(kaikkille nykyisille LPO Mobiili -asiakkaillemme on tulossa kirje, jossa kerrotaan muutoksesta. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat muutoksen kirjeessä mainittuun automaattiseen liittymätyypin vaihtoon)

 

3.10.2018

Tarjoamamme WatsonTV -palvelu päättyy 31.12.2018. Palvelun toimittajana oleva Elisa Oyj on irtisanonut nykyisen sopimuksen kanssamme päättymään vuodenvaihteessa.
Haemme koko ajan uutta, korvaavaa ja parempaa palvelua nyt päättyvän palvelun tilalle.

Tiedote/WatsonTV -palvelun sopimus päättyy

Pahoittelemme palvelun päättymisestä aiheutuvaa harmia. Lisätietoja muutoksesta saat asiakaspalvelustamme.

Pages

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message