Watson tv-palvelu

Watson tv-palvelu                                                               

Huippuluokan Watson tv-palvelu mahdollistaa HD-teräväpiirtolähetysten katsomisen. Rajaton oma verkkotallennustila n. 20 peruskanavan osalta, tallennusaika 6 kk. Kun asetat haluamasi sarjan jatkuvaan tallennukseen, löydät sen kaikki jaksot arkistostasi 6 kk:n ajan. Sieltä voit katsoa ne silloin kun haluat, millä laitteella haluat. Käytettävissä myös laaja maksukanavatarjonta ja Makuunin leffavuokraamo (katseluaika 48h).

Lempiohjelmien tallentaminen on superhelppoa, toimi näin:

  • Valitse Ohjelmaoppaasta haluamasi ohjelma tai ohjelmasarja.
  • Toiminto ”tallenna” tallentaa yksittäisen ohjelman, ”Tallenna aina” tallentaa aina samannimisen ohjelmasisällön omaan
    kansioon. Tätä käskyä kannattaa käyttää aina, kun olet tallentamassa esim. viikoittain tulevaa ohjelmaa ja haluat talteen sen jokaisen jakson.

Helppoa kuin mikä - eikö vain? Nyt yksittäinen ohjelma tai ohjelmasarja tallentuu suoraan Arkistoosi, josta se on katsottavissa 6 kk:n ajan.

Watson tv-palvelua voit käyttää televisiossa, älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneessa. Katsellaksesi Watsonia tv:n kautta tarvitset vain Watson -tunnukset sekä iptv-boksin tai Watson TV-tikun, joka kytketään suoraan televisioosi. Mikäli tv:ssä on jo valmiina Watson-sovellus, ei tarvitse muuta kuin tunnukset. Tällaista television katsomisen pitää olla!

1.1.2016 alk. Watson-palveluun on lisätty lakisääteinen tekijänoikeusmaksu. Maksu veloitetaan Watson-palvelumaksun yhteydessä ja se tilitetään sellaisenaan tekijänoikeusjärjestöille. Maksun suuruus on 2,79 €/kk tallennuspalvelun sisältävää Watson-liittymää kohden. Maksu näkyy laskulla omana rivinään nimellä "Tekijänoikeusmaksu".

 

WATSON BOKSI KÄYTTÖOHJE            WATSON TIKKU KÄYTTÖOHJE

 

WATSON TABLETEISSA JA PUHELIMISSA, TIETOKONEESSA JA TELEVISIOSSA TOIMINTAOHJE     

 

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.00.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message